miércoles, 19 de junio de 2013

8è Open Rànquing Lliga de Tarragona 2012-2013: HIghland Tarragona


El proper Rànquing de la Lliga de Tarragona ja serà el vuitè i li correspon organitzar-lo a l'equip Highland del Cossetans Club de Dards (Tarragona), el dissabte dia 22 de juny a les 16.30h.

L'any passat va ser l'Open amb menys participació, malgrat això va mantenir el llistó dels premis, sortejant premis pels participants que es van quedar fins al final... esperem que aquest any es mantingui la tradició del sorteig de regals i obsequis, com que també la participació sigui notable com ha estat fins ara.

A continuació teniu el cartell de la competició:


Dades de la competició:

Dia: 22 de juny de 2012
Lloc: HIGHLAND TARRAGONA
Organitza: Cossetans Club de Dards


Localizació: Rambla Vella, 6
Localitat TARRAGONA (Veure mapa de localizació aquí)

Web: www.highlandtarragona.com

Modalitat: darts punta d'acer
Competició: al millor de 5 partidas al 501 Doble Out i a KO directe per perdedors
Tancament Inscripció: 16.25 h.
Hora inici: 16.30 h.
Preu Inscripció:
5 € *
(* Cada loca/equip organitzador és lliure per establir els premis, encara que aquests haurán de ser proporcionals amb la participació)
Telf inscripció: Tito 609.23.47 40

Informació Complementaria: la pre-inscripció es pot fer per telèfon directament al local organitzador. Pel que fa a les inscripcions que es realitzin a última hora telefònicament, s'haurà de fer el pagament de la inscripció en el moment de fer el registre, a excepció dels esportistes de l'equip Vila de El Vendrell, que per qüestions de distància, podran fer el pagament a la seva arribada.

Premis: Cada local organitzador posarà el premi per als participants d'acord amb la participació a la competició, essent mínim premiar els finalistes i el màxim tancament.

Us detallem el Reglament dels Opens amb totes les disposicions, puntuacions, premis finals...

Reglament dels Opens:
1. Inici: Els Open s’inicien a les 16:30h, és a dir, a les 16.29h. es tancarà la inscripció per a fer el sorteig i iniciar el primer partit el més aviat possible.

2. La inscripció serà de 5,00 Euros/Open que anirà al fons final del Rànquing en curs.

3. Els premis de cada Open els posarà el local de l’equip organitzador, essent un mínim per als finalistes i màxim tancament. 

4. Cada local disposarà d'un mínim de 3 dianes per a dur a terme la competició, anant a càrrec de cada equip co-organitzador la instal·lació i bona col·locació d'aquestes, o més dianes.

5. El format de joc serà a KO Directe, al millor de 5 jocs al 501 Doble Out.

6. A la primera ronda els anotadors seran els esportistes inscrits a l’Open i que no estiguin jugant, un cop acabat el primer llançament de partides el guanyador anotarà la següent partida en la mateixa diana en la que ha jugat, i així successivament fins a quarts de final, que anotarà el perdedor. 

7. L’esportista que no anoti la seva partida quedarà automàticament eliminat de la competició i perdrà tots els punts assolits en aquell Open.

8. Per accedir als premis finals del Rànquing s'haurà d'haver participat com a mínim el  80% dels Opens.

9. Premis finals del Rànquing:  pendents de determinar. Segons els acords que s'obtinguin amb la FCD, a nivell orientatiu es mirarà d'igualar els premis de la edició anterior: 10 inscripcions al Catalonia Open i 10 inscripcions al Campionat de Catalunya, d'aquestes inscripcions unes seran directes per als primers classificats i les alters seran sortejades entre els participants als Rànquing que hagin participat a un mínim del 80% dels Opens, a fi de motivar la participació a tots els nivells d'esportistes.

10. Puntuació dels rànquings segons la classificació:
1er. 8 punts
2on. 7 punts
3er.-4rt 6 punts
5è.-8è 5 punts
9è-15è 4 punts
16è-31è 3 punts
32è-64è 2 punts
65è-… 1 punt

11. Reglament de l’anotador (segons normativa de la WDF) el podeu consultar aquí i us en recomanem la seva lectura.

No hay comentarios :

Publicar un comentario