martes, 21 de mayo de 2013

Lliga de Dards Tarragona 2012-13: 15a jornada



Un dissabte més arriba la Lliga de Dards punta d'acer de Tarragona 2012-13, aquesta setmana ja entrarem a la recta final de la competició amb la jornada quinze.

El Tiffany's, l'actual líder provisional de la competició seguirà lluitant aquesta setmana contra el CD Goya per mantenir la primera posició seguint també el frec a frec amb el CD Ciutat de Reus, que amb una derrota manté opcions per fer-se amb el títol final i aquesta setmana descansa.

Per la seva part el Vila de El Vendrell jugarà a Tarragona contra el Highland Cossetans CD que necesita guanyar un partit per empatar amb el CD Goya i Los Tutis, la lluita que viva que també hi ha per a la sisena plaça.

A la seu de Los Reyes del Orient de Reus es jugarà l'únic derbi reusenc de la jornada, on rebran Los Tutis del Goya. Al partit de la primera volta els jugadors de Los Reyes van guanyar per la mínima de 4-5 en un partit emocionant fins el punt final.

La Parellada Team de Cambrils aquesta setmana sumarà els punts contra La Unió de Torredembarra, que s'ha retirat de la competició.

Els partits programats per al proper dissabte a les 17:00h, corresponents a la jornada 15, són els següents:



CD Goya -Tiffany's


descans 12-13 -C.D. Ciutat de Reus


Highland Cossetans CD -Vila de El Vendrell


La Unió -La Parellada Team


Los Reyes del Orient -Los Tutis del Goya



No hay comentarios :

Publicar un comentario