miércoles, 29 de mayo de 2013

7è Open Rànquing Lliga de Dards Tarragona 2012-13: El Vendrell


El proper Rànquing de la Lliga de Tarragona serà el setè, i li correspon organitzar-lo a l'equip Vila de El Vendrell, el dia 8 de juny a les 16.30h. 

Dia: 8 de juny de 2012
Lloc: Bar Kiko
Organitza: Vila de El Vendrell


Localització: c/Benvingut Socias, 20
Localitat El Vendrell (Veure mapa de localització/ruta aquí)

Modalitat: darts punta d'acer
Competició: al millor de 5 partidas al 501 Doble Out i a KO directe per perdedors
Tancament Inscripció: 16.25 h.
Hora inici: 16.30 h.
Preu Inscripció:
5 € *
(* Cada loca/equip organitzador és lliure per establir els premis, encara que aquests hauràn de ser proporcionals amb la participació)

Informació Complementaria: la pre-inscripció es pot fer per telèfon directament al local organitzador. Pel que fa a les inscripcions que es realitzin a última hora telefònicament, s'haurà de fer el pagament de la inscripció en el moment de fer el registre, a excepció, en aquest open, dels esportistes de Reus-Cambrils-Tarragona, que per qüestions de distància, podran fer el pagament a la seva arribada.

Premis: Cada local organitzador posarà el premi per als participants d'acord amb la participació a la competició, essent mínim premiar els finalistes i el màxim tancament.

Us detallem el Reglament dels Opens amb totes les disposicions, puntuacions, premis finals...

Reglament dels Opens:
1. Inici: Els Open s’inicien a les 16:30h, és a dir, a les 16.29h. es tancarà la inscripció per a fer el sorteig i iniciar el primer partit el més aviat possible.

2. La inscripció serà de 5,00 Euros/Open que anirà al fons final del Rànquing en curs.

3. Els premis de cada Open els posarà el local de l’equip organitzador, essent un mínim per als finalistes i màxim tancament. 

4. Cada local disposarà d'un mínim de 3 dianes per a dur a terme la competició, anant a càrrec de cada equip co-organitzador la instal·lació i bona col·locació d'aquestes, o més dianes.

5. El format de joc serà a KO Directe, al millor de 5 jocs al 501 Doble Out.

6. A la primera ronda els anotadors seran els esportistes inscrits a l’Open i que no estiguin jugant, un cop acabat el primer llançament de partides el guanyador anotarà la següent partida en la mateixa diana en la que ha jugat, i així successivament fins a quarts de final, que anotarà el perdedor. 

7. L’esportista que no anoti la seva partida quedarà automàticament eliminat de la competició i perdrà tots els punts assolits en aquell Open.

8. Per accedir als premis finals del Rànquing s'haurà d'haver participat com a mínim el  80% dels Opens.

9. Premis finals del Rànquing:  pendents de determinar. Segons els acords que s'obtinguin amb la FCD, a nivell orientatiu es mirarà d'igualar els premis de la edició anterior: 10 inscripcions al Catalonia Open i 10 inscripcions al Campionat de Catalunya, d'aquestes inscripcions unes seran directes per als primers classificats i les alters seran sortejades entre els participants als Rànquing que hagin participat a un mínim del 80% dels Opens, a fi de motivar la participació a tots els nivells d'esportistes.

10. Puntuació dels rànquings segons la classificació:
1er. 8 punts
2on. 7 punts
3er.-4rt 6 punts
5è.-8è 5 punts
9è-15è 4 punts
16è-31è 3 punts
32è-64è 2 punts
65è-… 1 punt

11. Reglament de l’anotador (segons normativa de la WDF) el podeu consultar aquí i us en recomanem la seva lectura.

No hay comentarios :

Publicar un comentario