lunes, 18 de marzo de 2013

Lliga Divisió d'Honor 2012-2013

La primera jornada de la Lliga Divisió d'Honor 2012-2013 va donar el seu tret de sortida el passat dissabte a diferents localitats del territori català.

Els clubs participants van presentar les seves alineacions dissabte a les 17 hores per iniciar les primeres partides de la temporada a El Vendrell, Esplugues de LLobregat i Palafrugell.

El CD El Vendrell, equip degà al Baix Penedès, va jugar contra el Geroge Payne Acció Senegal, el segon equip del CEDSAB, que aquest any ha renovat alguns dels seus esportistes. El resultat va acabar a favor del Club de El Vendrell per un 7-2.

A Esplugues de Llobregat es jugava l'Esplugues-CD Guardiola on l'equip local va caure derrotat per 2-7 davant de l'equip del Bages que amb aquesta victòria comença amb bon peu la competició.

El Palafrugell CD es va estrenar a la màxima competició guanyant el seu partit davant el club degà dels dards catalans, el CD La Xarxa de Puig-Reig per un 8-1. Un resultat tant contundent serà complicat de minimitzar els seus efectes per l'equip del Berguedà té esportistes amb molta solvència que podran fer front a aquest primer entrebanc.

Podeu fer-nos arribar les vostres fotos de les partides a l grup del Facebook Darders/es de la FCD (accedir aquí).

Resultats de la primera jornada de la competició regular:

La classificació:


No hay comentarios :

Publicar un comentario