viernes, 8 de febrero de 2013

Lliga de Dards Tarragona: 7a. Jornada


Aquest cap de setmana és Carnaval, i com cada any és dia per a celebrar els partits que futurament no es puguin celebrar a la seva data programada, ja que a dia d'avui no hi ha cap partit ajornat i pendent de jugar.

Els partits per a la propera jornada seran força emocionants:
Per una banda es creuaran el Club Dards Ciutat de Reus i Tiffany's de Sant Pere i Sant Pau, ambdós arriben encara invictes a la lliga i empatats a punts en la primera posició, qui guanyi mantindrà el liderat, però seguirà empatat a punts amb el també invicte Vila del Vendrell que sumarà els dos punts del descans. Molta emoció entre aquests tres equips que lluiten al capdavant de la classificació.


La Unió de Torredembarra es creuarà amb Los Tutis del Goya de Reus buscant una victòria per atrapar a l'equip de reusenc i mirar d'eludir la última posició.

L'equip del Highland Tarragona Cossetans CD, es creua amb La Parellada Team de Cambrils, rivals directes amb els que empaten a dues victòries. Guanyar el partit els donaria opcions d'ocupar la cinquena plaça a la classificació general, on hi ha un grup de tres equips empatats lluitant i que també sigui emocionant la part mitja i baixa de la taula.

Per la seva part Los Reyes del Orient de Reus buscaran guanyar al CD Goya, també de Reus, per consolidar la quarta posició, però arriben en aquest partit després de guanyar per la mínima sobre l'altre equip del Goya, Los Tutis, i es trobaran un rival amb fam de victòria per no despenjar-se del segon grup d'equips que lluiten pel cinquè lloc.

Ens podeu enviar les fotos via per il·lustrar aquests articles a l'adreça electrònica de darderosdetarragona@hotmail.com o via Facebook/DarderosdeTgn (fent clic accediu al nostre perfil).

Partits de la propera jornada dissabte 16 de febrer:

7a Jornada 16-02-2013
C.D. Ciutat de Reus - Tiffany's
Highland Cossetans CD - La Parellada Team
La Unió - Los Tutis del Goya
Los Reyes del Orient - CD Goya
Vila de El Vendrell - descans 12-13

El proper Open és celebrarà a:
4. Tiffany's, 2 de Març 2013 de Sant Pere i Sant Pau
(veure mapa de localització aquí)

Fent clic sobre del logotip de la capçalera de la noticia "Lliga de Dards de Tarragona" o fent clic sobre "Classificació Acer", situat al menú horitzontal superior (sota la capçalera de la web), podreu accedir a veure totes les estadístiques, partits posposats, calendari, estadístiques d'equip i individuals...

No hay comentarios :

Publicar un comentario