lunes, 25 de febrero de 2013

Lliga Dards de Tarragona: resultats 8a jornada


Aquest dissabte ha estat el Vila del Vendrell el que ha perdut la seva imbatibilitat, al ser derrotat pel CD Ciutat de Reus per la mínima de 4-5. El Tiffany's va mantenir la imbatibilitat  al guanyar sobre i de moment haurà d'esperar al proper partit a veure si pot mantenir aquest status. El CD Goya va guanyar a la Unió y el Tutis al Highland en els seus derbis particular.


Un resum prou breu del que ha estat la jornada dardera en la que hi hagut més coses a explicar de cada partit, però aquesta setmana d'entre tots els partits destacarem la victòria del C.D. Ciutat de Reus sobre el Vila del Vendrell, un partit que es va decidir en l'últim joc i d'on ens ha arribar, via missatge al whatsapp de la Lliga, aquesta foto que adjuntem en aquest article.

De vermell podem veure els jugadors de Reus i de diferents colors els jugadores del Vendrell, curiosament ambdós equips militàven l'any passat a la Divisió d'Honor de la FCD, i que aquest any han proven sort a la Lliga de Dards de Tarragona 2012-2013 que cada cop va arrelant més entre els esportistes.

Resultats de la vuitena jornada de dards que s'ha celebrat aquest dissabte per la tarda:

8a Jornada 23-02-2013
CD Goya 6-3 La Unió
Los Tutis del Goya 6-3 Highland Cossetans C.D.
Tiffany's 7-2 Los Reyes del Orient
Vila del Vendrell 4-5 C.D. Ciutat de Reus
La Parellada Team 9-0 descans 12-13

La setmana següent és el 2 de març, dissabte que deixem lliure per coincidir amb el Madrid-Barça (malgrat es poden programar partits ajornats), i el següent seguirà la novena jornada de Lliga.

Més informació:
Ens podeu enviar les fotos via per il·lustrar aquests articles a l'adreça electrònica de darderosdetarragona@hotmail.com o via Facebook/DarderosdeTgn (fent clic accediu al nostre perfil).

El proper Open és celebrarà a:
4. Tiffany's, 23 de Març 2013 de Sant Pere i Sant Pau

Fent clic sobre del logotip de la capçalera de la noticia "Lliga de Dards de Tarragona" o fent clic sobre "Classificació Acer", situat al menú horitzontal superior (sota la capçalera de la web), podreu accedir a veure totes les estadístiques, partits posposats, calendari, estadístiques d'equip i individuals...

No hay comentarios :

Publicar un comentario