miércoles, 20 de febrero de 2013

Lliga Dards de Tarragona: 8a Jornada


El proper dissabte a les 17h. hi haurá la vuitena jornada de la Lliga de Dards de Tarragona 2012-2013  que portarà els dards a diferents localitats de la província.

Una setmana més els creuaments entre rivals directes faran que hi hagi emoció en tots els partits, si més no sobre el que anem veient aquesta temporada. Per una part el grup format pels quatre primers classificats on lluiten per proclamar-se campions de Lliga i on el Ciutat de Reus i Los Reyes del Orient mantenen invictes les opcions d'atrapar als invictes de la Vila del Vendrell i Tiffany's els quals els treuen una i dues victòries respectivament.
Per altra banda el grup amb la resta d'equips que estan a una sola victòria de diferència, on la Parellada, Tutis i Highland estan lleugerament per sobre de La Unió i CD Goya.

La gran igualtat entre els equips participants donen molta emoció setmana a setmana, i aquest dissabte tenim els següents partits:

8a Jornada 23-02-2013
CD Goya - La Unió
Los Tutis del Goya - Highland Cossetans C.D.
Tiffany's - Los Reyes del Orient
Vila del Vendrell - C.D. Ciutat de Reus
La Parellada Team - descans 12-13

La setmana següent és el 2 de març, dissabte que deixem lliure per coincidir amb el Madrid-Barça (malgrat es poden programar partits ajornats), i el següent seguirà la novena jornada de Lliga.

Més informació:
Ens podeu enviar les fotos via per il·lustrar aquests articles a l'adreça electrònica de darderosdetarragona@hotmail.com o via Facebook/DarderosdeTgn (fent clic accediu al nostre perfil).

El proper Open és celebrarà a:
4. Tiffany's, 23 de Març 2013 de Sant Pere i Sant Pau

Fent clic sobre del logotip de la capçalera de la noticia "Lliga de Dards de Tarragona" o fent clic sobre "Classificació Acer", situat al menú horitzontal superior (sota la capçalera de la web), podreu accedir a veure totes les estadístiques, partits posposats, calendari, estadístiques d'equip i individuals...

No hay comentarios :

Publicar un comentario