lunes, 28 de enero de 2013

Lliga de Dards Tarragona: resultats 6a jornada


Sisena jornada de la Lliga de Dards Tarragona 2012-2013, que un cop més ha portat els dards a arreu de la Província de Tarragona. No tots els partits es van poder celebrar, avui anem a veure com va anar la jornada i demà publicarem més informació de la Lliga:

El Club de Dards Ciutat de Reus ha descansat i es manté al capdamunt de la classificació provisional empatant a punts i victòries amb Tiffany's i el Vila del Vendrell.

L'equip de Los Reyes del Orient i Los Tutis del Goya van ajornar el seu partit, i esperem que acordin una data per celebrar el partit el més aviat possible.

Per la seva part el Vila del Vendrell i el Highland Cossetans Club de Dards van disputar un partit força renyit amb moltes partides 3-1 i 1-3, malgrat el bon inici de partit del Highland guanyant els seus punts en les partides individuals,  a les parelles no va assolir cap punt i el Vendrell va guanyar el partit 6-3.

Per altra banda La Parellada Team va guanyar amb comoditat a l'equip de La Unió en un derbi particular on ambdós equips necessitàven guanyar per escalar una mica més a la classificació i evitar la última posició. Amb les partides individuals La Parellada ja va assolir 5 punts per deixar el marcador final 7-2.

El Tiffany's va guanyar 9-0 CD Goya cedint només un joc a les individuals, curiosament d'un jugador que perdia el seu primer joc de la temporada. Les parelles van ser més ajustades i el Tiffany's, malgrat guanyar-ne les tres va haver de decirdir-ne dues al desempat.

Resultats de la jornada i estadístiques individuals, parelles i equips:



5a Jornada 19-01-2013
La Parellada Team 7-2 La Unió
Los Tutis del Goya 0-0 Los Reyes del Orient
Tiffany's 9-0 CD Goya
Vila de El Vendrell 6-3 Highland Cossetans CD
C.D. Ciutat de Reus 9-0 descans 12-13

El proper Open és celebrarà a:
3. Los Tutis del Goya, 2 de Febrer de 2013, al Bar Goya de Reus

Fent clic sobre del logotip de la capçalera de la noticia "Lliga de Dards de Tarragona" o fent clic sobre "Classificació Acer", situat al menú horitzontal superior (sota la capçalera de la web), podreu accedir a veure totes les estadístiques, partits posposats, calendari, estadístiques d'equip i individuals...

No hay comentarios :

Publicar un comentario