martes, 22 de enero de 2013

Lliga de Dards Tarragona: 6a Jornada

La Lliga de Dards Tarragona 2012-2013, arribarà el proper dissabte a la sisena jornada, una jornada que es presenta força emocionant, veiem una mica perquè es planteja emocionant:

El Club de Dards Ciutat de Reus descansa i s'assegurarà una setmana més estar al capdamunt de la classificació provisional. Per la seva part el Tiffany's i el Vila de El Vendrell buscaran mantenir la seva imbatibilitat i perdre el menor nombre de jocs possibles per mantenir o arribar a la segona posició...

L'equip de Los Reyes del Orient es creuen amb Los Tutis del Goya, un rival directe i els immediats perseguidors a la classificació; un victòria de l'Orient els faria mantenir la quarta plaça, una derrota els faria mantenir el quart lloc... tot i empatar a punts amb Los Tutis, sempre i quan els del Goya no guanyin per més de set punts, ja que un 8-1 o 9-1 els permetria ocupar la quarta i desitjada plaça.

El Vila de El Vendrell i el Highland Cossetans Club de Dards també tenen molt en joc en el seu partit d'aquest cap de setmana, mentre els del Baix Penedès busquen mantenir-se invicte el de la capital buscaran recuperar la quinta posició i eludir la part baixa de la taula.

Per altra banda La Parellada Team i La Unió jugaran el seu derbi particular on ambdós equips empatats a punts i amb pocs sets de diferència necessiten guanyar per escalar una mica més a la classificació i evitar la última posició. Un partit que s'espera molt emocionant i renyit on un històric com La Unió, que aquesta temporada ha apostat per tenir més dones a l'equip, necessita una victòria.

El Tiffany's juga contra el CD Goya un partit on, sobre el paper, hi ha diferència entre ambdós equips, un entre el grup capdavanter i l'altre entre el grup cuer, però amb els dards mai se sap, i per molt que el paper marqui diferències la victòria no és fàcil. El Tiffany's buscarà no perdre gaires sets i guanyar el partit i el CD Goya necessita també guanyar per no perdre pistonada amb els seus rivals directes que es creuen entre sí, el Parellada i La Unió.

3. Los Tutis del Goya, 2 de Febrer de 2013, al Bar Goya de Reus

Fent clic sobre del logotip de la capçalera de la noticia "Lliga de Dards de Tarragona" o fent clic sobre "Classificació Acer", situat al menú horitzontal superior (sota la capçalera de la web), podreu accedir a veure totes les estadístiques, partits posposats, calendari, estadístiques d'equip i individuals...