lunes, 21 de enero de 2013

Lliga de Dards de Tarragona: resultats 5a Jornada


La Lliga de Dards Tarragona 2012-2013, ha celebrat aquest cap de setmana la primera jornada del 2013, corresponent a la cinquena de la Lliga 2012-2013. S'han celebrat tots els enfrontaments i no hi ha hagut cap partit ajornat.

De moment segueixen invictes el CD Ciutat de Reus, el Tiffany's i el Vila de El Vendrell, que una setmana més han guanyat els seus respectius partits i que per aquest ordre encapçalen la classificació provisional, amb la única diferència dels jocs en contra.

La setmana vinent hi ha jornada de Lliga i a la propera arribarà el tercer Open on esperem hi hagi presència de tots equips participants i superem entre tots el llistó de participació.

5a Jornada 19-01-2013
CD Goya 2-7 Los Tutis del Goya 
Los Reyes del Orient 6-3 La Parellada Team
La Unió 1-8 Vila de El Vendrell
Highland Cossetans C.D. 0-9 C.D. Ciutat de Reus
Descans 0-9 Tiffany's

Classificació:


Aquesta setmana s'ha superat el màxim tancament, que ha quedat fixat en 160 i l'ha fet en Daniel Carrasco, en les properes hores hi haurà les actes actualitzades.

Fent clic sobre del logotip de la capçalera de la noticia "Lliga de Dards de Tarragona" o fent clic sobre "Classificació Acer", situat al menú horitzontal superior (sota la capçalera de la web), podreu accedir a veure totes les estadístiques, partits posposats, calendari, estadístiques d'equip i individuals...

El proper Open és celebrarà a:
3. Los Tutis del Goya, 2 de Febrer de 2013, al Bar Goya de Reus

No hay comentarios :

Publicar un comentario