martes, 4 de diciembre de 2012

Dutch Open Darts 2013 (1a part)

La Federació de Dards Holanda, la Netherland Darts Bond, s'enorgulleix a presentar-nos el 35è Dutch Open Darts 2013, que es celebarà durant el cap de setmana de l'1 al 3 de febrer de 2013, al NH Conference Centre Koningshof de Veldhoven (Eindhoven) que acollirà un any més aquesta competició..

S'espera la participació de milers d'esportistes durant l'obert, l'any passat el Dutch Open va comptar amb 3.500 inscripcions i més de 2.500 visitants. Serà un espectacle i tots hi estem convidats!

Martin Adams i Christian Kist, jugadors top mundials, ja han confirmat la seva participació i registra ja està obert. I qui sap, potser podeu jugar contra un esportista del top mundial. A més que hi ha un total de 32.100 € en premis.

El Dutch Open és un classificatori pel rànquing de la WDF i la BDO, portant els seus guanyadors al   Mundial dels Mestres, el Winmau World Masters, del 2013 tant per als Homes, Dames i Individuals Junior... requisits més que suficients per fer d'aquesta competició una de les més grans del calendari darder.

Participació catalana:
Habitualment des de la Federació s'ha coordinat la participació dels esportistes catalans, tasca que haurà de recaure a la Junta Electoral o a la Junta Directiva entrant.

Tota la info del Duch Open la trobareu aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario