sábado, 3 de noviembre de 2012

WDF Europe Cup 2012: dia 3, les finals

Última jornada del WDF EUROPE CUP 2012, la decisiva jornada que determinarà els guanyadors individuals, parelles i seleccions masculins i femenins de la Copa d'Europa 2012.

El programa de competició per avui és força atapeït i des de les 10h del matí fins a les 15h s'estaran celebrant les finals a l'escenari principal.

Les dues jornades han seleccionat els finalistes que juguen avui, aquí teniu els horaris i els enfrontaments que hi ha programats:

10h Seleccions Femenines
NL-Karin Krappen/Tamara Schuur Vs WAL-Rhian Edwards/Julie Gore
Un plat fort per començar la jornada, la parella holandesa i la gal·lesa estan formades per jugadores amb molta experiència en competicions de primer nivell. L'encert de la gal·lesa Rhian, acompanyant a una excel·lent Julie pot fer declinar la balança a favor seu i més quant a semi-finals han guanyat a les favorites angleses Deta Hedman i Trina Gulliver.

11h Parelles Masculines
LIT-Arunas Ciplys/Darius Labanauskas Vs NL-Jan Dekker/Christian Kist
La parella holandesa es clarament favorita amb un Kist, vigent campió de món, i un Dekker que arriben pletòrics i com a buc insígnia de la progressió dels dards holandesos, que poc a poc van rellevant als anglesos de les principals posicions. La sorpresa és la parella lituana que, malgrat estan entre els 50 millors jugadors del Rànquing Mundial WDF, porten una molt bona temporada i la seva veterana trajectòria els ha portat fins a la final.


Escenari Europe Cup 2012, Antalya - Turquía


12h Individual Femení
Patricia De Peuter-Belgium Vs Trina Gulliver-England
Molt bona oportunitat de Trina Gulliver de seguir ampliant el seu currículum i seguir al màxim nivell, en un any que no ha assolit tantes victòries com en anys anteriors. Per la seva part Patricia De Peuter jugarà la seva primera finals d'una gran competició, dels dos darrers anys, i havent signat ja una bona actuació li pot donar un plus de confiança per fer-se amb la victòria final.

13h Individual Masculí
Gary Stone-Scotland Vs (2)Christian Kist-Netherlands
El vigent campió del món, Christian Kist haurà jugat per parelles i coneixent l'espai, la diana, la lluminositat i tot plegat li pot donar un punt més d'avantatge. Però Gary Stone arriba fent la seva millor temporada amb el premi d'entrar a la Selecció Escocesa, una motivació extra que pot fer-lo vencedor.

14h Seleccións Masculines
England Vs Netherlands
Les dues potencies mundials dels dards s'enfrontaran en un duel on hi ha molt més que dards en joc, en un compàs llarg però fet amb fermesa dels dards holandesos que volen coronar-se per davant d'Anglaterra. Fet que no succeeix des d'aquella fornada amb Raymond van Barneveld, Co Stompé, Jelle Klassen i Niels de Rutter al 2006.
Però amb tot els protagonistes d'avui són per Anglaterra els veterans Tony O'shea, Martin Atkins, Scott Waites i Martin Adams i per Holanda els joves Christian Kist, Jan Dekker (que ja hauran provat l'escenari de la final), Wesley Arms i Benito van de Pas.
Holanda te una selecció jove, però sobradament preparada.
Els emparellaments:
Martin Adams v Jan Dekker
Tony O'Shea v Christian Kist
Martin Atkins v Benito van de Pas
Scott Waites v Wesley Harms
Tony O'Shea v Jan Dekker
Martin Adams v Benito van de Pas
Scott Waites v Christian Kist
Martin Atkins v Wesley Harms
Scott Waites v Benito van de Pas
Martin Adams v Christian Kist
Tony O'Shea v Wesley Harms
Martin Atkins v Jan Dekker
Martin Adams v Wesley Harms
Tony O'Shea v Benito van de Pas
Martin Atkins v Christian Kist
Scott Waites v Jan Dekker
? v ?
L'útlim partit els capitans escolleixen un jugador per jugar el joc del desempat.

LET'S PLAY DARTS!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario