jueves, 11 de octubre de 2012

Lakeside World Championship
Play-offs International & UK

Traduce esta notícia

Ahir es van celebrar els Play-offs Internacional i del Regne Unit per a classificar esportistes directament al Mundial de Dards BDO-WDF, el Lakeside World Darts Championship 2013 que es celebrarà el proper Gener.

Sharon Prins, Dutch Open 2009
Foto: Tito Salvadó
Pel que fa als classificats han estat dos homes i una dona en cada grup, l'internacional i l'anglès. Al quadre femení internacional (veure aquí) la classificada ha estat l'holandesa Sharon Prins (NED), aquesta esportista és coneguda, pels esportistes catalans, per les seves participacions al Ducht Open on ha jugat en diverses ocasions les fases finals a l'escenari principal. SHARON PRINS va guanyar la final davant la seva compatriota AILEEN DE GRAAF (NET) per 1-3 (es jugaba a la millor de 5 jocs).

Al quadre masculí internacional (veure aquí), el turc ESSER TEKIN (TUR) va perdre la semifinal davant JASON CULLEN (REP) de la República Irlandesa per 2-0 (es jugaba al millor de 3 sets, al millor de 5 jocs cada set). Una llàstima pel jugador turc que vam poder veure a Mollerusa (Lleida) jugant contra la selecció catalana.
L'altre classificat, que va guanyar la semifinal, va ser el norueg ROHIT DAVID (NOR) per 1-2 sobre l'americà TOM SAWYER.

El millor representat espanyol (nascut a Espanya) va ser Antonio Jiménez Cabrera (Toñako), jugador patrocinat per MasDardos, que a primera ronda (last 256) va lliurar, a la segona ronda (Last 128) va guanyar 2-0 a GUY CONNELLY (CAN), a tercera ronda Last 64, va perdre davant MARTIN HENEGHAN (REP Irlandesa) por 2-0, jugador que va arribar a quarts de final essent eliminat per Jason Cullen que es va classificar.

Al quadre femení UK (veure aquí) la classificada va ser LISA ASHTON que va guanyar 3-0 a SARAH CHICK.

Al quadre masculí UK (veure aquí) els classificats van ser WAYNE WARREN i DAVE PRINS, que es van desfer respectivament d'AARON TURNER per 2-0 i JAMIE HUGHES per 2-1.

Avui entren en acció els esportistes catalans al 39è WINMAU WORLD MASTERS 2012.

No hay comentarios :

Publicar un comentario