jueves, 27 de septiembre de 2012

El 1st.Catalonia Open Darts a premsa

Encara en clau 1st Catalonia Open Darts 2012 del qual se n'han fet ressò diversos mitjans de comunicació i premsa de Catalunya:

La competició individual i parelles es va poder seguir minut a minut a darderosdetarragona.com i dardscatalunya.cat, que un cop més, gràcies a la col·laboració desinteressada dels esportistes de Tarragona.

Per citar-ne algún la Xarxa Ràdio va realitzar un seguiment de la competició en la primera emissió del programa "En Joc" conduit per Oscar Herreos. Podéu localitzar els audios del programa emès el dia 8-09-2012 i escoltar les connexions amb la competició aquí.

A nivell televisiu TV3 i Canal 3/24 van emetre un resum durant les seves notícies esportives de mitjanit del 8-09-2012 citant-ne els guanyadors i destacant l'alta participació nacional, estatal i internacional.
Per la seva part també Barcelona Televisió, coneguda com BTV també va emetre un reportatge durant el "Telenotícies de les 10" del que podeu veure el vídeo aquí.

Pel que fa a premsa escrita la noticia ha sortit publicada en diversos rotatius del qual us detallem la noticia del diari Sport:
(fent clic sobre la imatge podreu veure la noticia en gran)


Webgrafia:
Federació Catalana de Dards


No hay comentarios :

Publicar un comentario