lunes, 30 de julio de 2012

DESTÍ WINMAU: resultats 9è puntuable

Després de vuit Opens, l'últim rànquing DESTÍ WINMAU va arribar aquest cap de dissabte 28 de juliol a El Vendrell, a la seu del CD El Vendrell.

La xafogor i la calor van les grans protagonistes en un local que fa poc d'un més que l'han oberta. Disposen de quatre dianes de pèl ben il·luminades i també amb servei de bar, que va esgotar l'aigua i els refrescs.

Tot i la calor, van participar-hi 17 esportistes masculins i quatre femenines. La final d'aquest puntuable la van disputar Juan Robles (CD Palafrugell) i en Xavi Plà (CD Guardiola). En Juan Robles venia de lliurar a la ronda preliminar, a primera ronda va guanyar a en Dani Zapata per 0-4, després a José Ruiz també per 0-4, a semifinals es va desfer del reusenc Gabriel Olivé per 2-4 i a la final va guanyar a en Xavi Plà amb unes magnífiques partides, el resultat de la final va ser 4-1.

Per la seva part en Xavi Plà, va arribar a la final després de guanyar la premilinar a l'Avelino Almazán per 2-4, el següent a vèncer va ser a l'Antonio Berber ( CD El Vendrell) per 1-4, a quarts de final va creuar-se amb Doroteo Bermúdez (El Vendrell) al qual va guanyar per un ajustat 3-4, a les semifinals es va desfer del seu company d'equip Pere Grau (CD Guardiola) per un contundent 4-0, i a la final va cedir davant d'un Juan Robles que amb tirades altres va arribar una ronda per davant d'en Xavi a tirar a doble i ho va aprofitar amb molt d'encert.

Detall del quadrant masculí:

Classificació del 9è Rànquing Destí Winmau:

Pel que fa el quadre femení a la final novament Laura Damont va guanyar, aquest cop, sobre Iolanda Riba. Resultats femenins:


No hay comentarios :

Publicar un comentario