lunes, 2 de julio de 2012

DESTÍ WINMAU resultats 6è Rànquing

El 6è Rànquing DESTÍ WINMAU es va celebrar aquest dissabte a Palafrugell, a la seu del Club Dards de Palafrugell, al Bar Tonys.

Una bona diada de dards amb esportistes dedicats a buscar-se un lloc per poder participar al prestigiós Winmau World Master i per ser escollits per a formar part de la Selecció Catalana de Dards que ha de participar al proper Campionat d'Europa (la Europe Cupa).

La jornada va arrancar aviat, amb la paella de germanor oferida per en Tony Múñoz al mateix local de celebració de la competició, que també comptava amb piscina per a baixar la calor del dissabte.

Marc Recasens
Pel que fa la competició en Doro Bermudez (CD El Vendrell) continua la seva camí triomfant al guanyar novament un puntuable del Destí Winmau, exhibint un gran moment de joc, assolint a més moltes opcions per a ser el número 1 de la Selecció, a més de tenir un peu ferm per a guanyar la plaça al Winmau 2012. Per altra banda Daniel Zapata sembla que serà un dels ferms candidats a acompanyar-lo i encara té opcions matemàticament per lluitar per la primera posició al Rànquing, en aquest puntuable va ser eliminat novament per en Doro.

Per les altres dues places per a la Selecció Catalana tenen totes les opcions en Xavi Pla, Pere Grau o Tony Muñoz; però sense descartar a cap altre jugador fins última hora, on també hi ha els jugadors de Tarragona en Gabriel Olivé, Roque Soto i Ramón Paz, que tenen opcions de representar Catalunya.

En el sorteig de la camisa oficial de la Selecció, va resultar agraciat en Marc Recasens, esportista del CD Palafrugell (foto).

Queden 3 classificatoris: 7 de Juliol a Esplugues, 14 de Juliol a El Vendrell i 28 de Juliol un altre cop a El Vendrell, on es farà el play off final pels premis del 2n al 8è classificat.

L'últim classificatori previst pel 4 d'agost, es ben segur que no es realitzarà, una vegada cobertes totes les previsions per aquesta competició i per coincidir amb període de vacances. S'informarà en el 7é classificatori i a www.dardscatalunya.cat

El Quadrant i la Classificació:

El quadrant:

La Classificació del puntuable:

La classificació general la publicarem durant els propers dies.



No hay comentarios :

Publicar un comentario