martes, 24 de julio de 2012

DESTÍ WINMAU: 9è Rànquing

Després de vuit Opens el rànquing DESTÍ WINMAU arriba al seu últim puntuable el 9è Classificatori es celebrarà el 28 de juliol a El Vendrell, a la seu del CD El Vendrell.
En aquesta ocasió hi haurà novament categoria masculina i femenina, malgrat està gairebé decidit que matemàticament en Doroteo Bermúdez i na Laura Damont seran els guanyadors. La segona plaça també sembla que estan força clares, pel costat masculí en Daniel Zapata i na Regina Miret tenen clares opcions per mantenir la segona posició. Tots quatre esportistes a la vegada han sumat mèrits i punts per accedir a representar Catalunya a la Selecció Catalana de Dards que ha de participar a la WDF Europe Cup 2012, que es celebra del 31 d'octubre al 3 de novembre a Kenner - Antalaya (Turquía).

Pel que fa a la resta de participants, tots lluitaran per estar entre els primers classificats per optar als premis d'inscripció i allotjament per al proper Catalonia Open Darts 2012, que es celebrarà el 8-9 de setembre a Barcelona.

Les dades de la propera cita del Rànquing Destí Winmau les podeu trobar al cartell de la competició:No hay comentarios :

Publicar un comentario