viernes, 8 de junio de 2012

Swiss Open 2012


Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Swiss Open 2012, que s'ha celebrat a la petita localitat de Lausen, al nord de Suïssa.

En aquesta edició hi hagut novament participació catalana, de la mà d'en Tony Gragera i en Cristòbal Tomás, dos dels esportistes catalans que cada any incrementen la seva trajectòria internacional.

Tony  Gragera i  Gorge Richie
Les competicions es van iniciar el divendres dia 1 de juny amb la competició Blind Draw Pairs, i on els esportistes de Catalunya van obtenir els millors resultats. En Cristòbal, jugador del Club Dards El Vendrell, va jugar amb Patric Aeschbach i van quedar en setzena possició (Las16) perdent per la mínima de 4-3 contra Junghans Thomas i Krieg Armin.

Per la seva part en Tony "The Brain" Gragera (del CEDSAB) va jugar amb Triep William arribant fins a quarts de final de la competició i perdent 4-2 contra Wanner Dieter i la jugadora Aileen De Graaf (top 10 al rànquing mundial femení). La vuitena posició assolida tenia premi 40 CHF (francs suïssos) i una medalla de trofeu de la qual us adjuntem una fotografia que ens ha fet arribar en Tony per a publicar a la web.

El dissabte va ser el torn... (veure noticia)


Detall del premi guanyat per Tony
El dissabte va ser el torn de la competició individual masculina, femanina i júnior, on hi van participar 115 esportistes masculins, 28 en el quadre femení i 6 participants en categoria júnior. Aquesta  jornada del dissabte va ser discreta ja que els creuaments van ser desafortunats per als esportistes catalans, per exemple en Tony Gragera es va creuar amb l'anglès Richie George, fill de Bobby George,  que va se semifinalista.

El campió masculí va ser l'holandès Wesley Harms (semifinalista al Mundial 2012) i Deta Hedman al costat femení (finalista al Campionat Munadial 2012, Lakeside).

El diumenge era el dia de les parelles amb 28 parelles masculines i 10 femenines, i on la participació no va ser tan nombrosa com als individuals.

Podeu consultar els quadrants finals, les classificacions complertes de totes les competicions i les fotos dels guanyadors aquí.

Des de la Darderos de Tarragona.com agraïm la informació facilitada i felicitem a en Tony pels bons resultats.


No hay comentarios :

Publicar un comentario