lunes, 4 de junio de 2012

Rànquing Lliga de Tarragona: resultat 7è Open Highland

El 7è Rànquing de la Lliga de Tarragona es va celebrar dissabte amb la organitzarlo a l'equip Highland del Cossetans Club de Dards (Tarragona), va reunir 25 esportistes dispossats a oferir els seus millors dards per fer-se amb la victória final.

El quadrant de 32 es va poder seguir des de la pantalla gegant del Highland Tarragona i les primeres partides es van iniciar pocs minuts després de les 16.30h. Amb només set lliures la primera ronda va comptar amb 9 enfrontaments.

El máxim tancament el va sumar en Jordi Vázquez amb 103 punts, assolint 3 punts per tancament de més de 99 punts i 5 punts extres per máxim tancament. I només es va sumar una tirada màxima de 180 punts per part de Richard Rowland.

L'Open el va guanyar en Ruben Prieto, que partida a partida va es anar desfent de tots els rivals, i a la final va vèncer a Sergio Garrido, que un cop més es queda a les portes de guanyar el seu primer Open de la Lliga 2012.

La classificació:



Demà publicarem la calassificació general provisional. I la propera cita el dissabte vinent al Bar Orient de Reus, amb l'equip Olivia y los Brutos.


No hay comentarios :

Publicar un comentario