lunes, 11 de junio de 2012

DESTÍ WINMAU: 5è rànquing, resultats

El 5è Rànquing DESTÍ WINMAU es va celebrar aquest dissabte 9 de juny a la localitat de El Vendrell, on els millors 16 jugadors de la Federació Catalana de Dards, es varen reunir per sumar punts i mèrits necessaris per guanyar la plaça al Campionat del Mon de la World Darts Federation, en categoria Individual, que es disputarà a Anglaterra el proper mes d’octubre.

En aquesta competició també estan en joc les 4 places per ser convocats pel seleccionador nacional, en Ramón Paz, que busca els quatre millors representats de Catalunya per participar a Turquia al Campionat d’Europa WDF.

A la jornada de dissabte, en Doro Bermudez, de El Vendrell i actual número 1 del rànquing, no va tenir la seva tarda y va caure en segona ronda davant el que finalment va ser el guanyador d’aquest rànquing, en Tony Muñoz de Palafrugell.

Una gran final d’altíssim nivell varem gaudir a El Vendrell on en Tony Muñoz va remuntar un 3-1 en contra, davant un dels jugadors que està en millor forma, en Daniel Zapata de Sant Andreu de la Barca. Partides de 11, 12 i 15 dards, amb màximes anotacions (de 180 punts) per part d’ambdós jugadors. Les dos ultimes partides, amb tres puntuacions consecutives de 140 punts i tancament ràpid de Tony Muñoz, va decantar la final cap al seu costat. Tot i això, en Daniel va contestar amb un parell de màximes puntuacions, però l’avantatge ja era insalvable.

Els 4 primers classificats varen ser:
1er. Tony Muñoz de Palafrugell
2on Daniel Zapata de Sant Andreu de la Barca
3er Pere Grau de Manresa
4rt Ramon Paz de El Vendrell

No hay comentarios :

Publicar un comentario