lunes, 18 de junio de 2012

COPA TARRAGONA 2012: resultats


La COPA DE DARDS DE TARRAGONA 2012 es va celebrar aquest dissabte 16 de juny de 2012 al Restaurant-Bar Centro de Reus, un espai ampli que permet separar l'espai de joc amb l'espai de descans i bar.

A les 15.45h es va procedir a fer el sorteig de la Copa, on els equips en modalitat de Round robin s'enfrentaven tots contra tots lluitant per sumar el màxims de jocs dels 12 punts de cada enfrontament. Del sorteig van sortir els equips per aquest ordre: Unió (Torredembarra), Parellada (Cambrils), Goya B (Reus), CD Goya A (Reus), Olivia y los Brutos (Cambrils), CD Cabrera (Bonavista-Tarragona) i Highland Tarragona Cosstans C.D. (Tarragona) i van quedar emparellats en una única volta. 
Les primeres partides al 501 Doble Out es van iniciar a les 16 hores i ben aviat es va registrar un tancament de 130 punts. Després de la primera jornada la Unió, que havia guanyat el primer partit 11-1 va començar liderant la competició i poc a poc va anar incrementant la emoció per la lluita per la victòria final i per evitar la última posició.
A la segona jornada va saltar la gran sorpresa al guanyar Oliva y los Brutos 10-2 sobre el CD Cabrera, els actuals campions de lliga, aquest resultat va despenjar als favorits de Bonavista per a la lluita per al primer lloc de la Copa. Tot i així el CD Cabrara es va sobreposar guanyant els tres partits següents 12-0, 10-2 i 10-2. 
Unió i Cabrera durant el partit de la Copa Tarragona 2012
Per la seva part el  Highland Tarragona que havia començat la competició amb molt bon peu, empatant a 6 amb el Goya B i treient quatre punts al Goya A, malgrat perdre 8-4 i evitava la part baixa de la classificació.
Al final de la quarta jornada hi havia dos grup clarament diferenciats a la classificació, la lluita per guanyar entre el Goya A, Olivia y los Brutos, Unió y Cabrera; i la lluita per evitar la última plaça entre el Highland Tarragona, el Goya B i La Parellada.
Al tram final de la competició els reusencs del CD Goya A van atacar la segona plaça al guanyar de forma contundent sobre els segon equip del club, el Goya B per 2-10. La Unió es va despenjar de les primeres posicions al perdre 2-10 contra el Cabrera i cedir quatre punts a un Highland Tarragona crescut en el tram final.
A mida que van anar passant les hores es van incrementar el nombre de tirades màximes de 180 punts i els tancaments de més de 100 punts, donant encara més emoció a tots els punts que hi havia en joc en cada enfrontament.
Finalment a l'última jornada Olivia y los Brutos es va proclamar campió de la Copa Tarragona, quan necessitava només un punt, al guanyar 7-5 sobre el CD Goya A, que va assegurar-se el tercer lloc al sumar més de dos punts.
El segon classificat fou el CD Cabrera al guanyar 9-3 sobre el Goya B, que li va permetre superar en només sis punts al Goya A, el tercer classificat.
La Unió tenia assegurat el quart lloc, en una última jornada que va descansar.
El Highland Tarragona va guanyar 9-3 sobre la Parellada que el refermava a la quinta plaça que també havia assolit a la Lliga regular.
Per la seva part el Goya B va quedar sisè superant només per tres punts a un irregular Parellada, que va ser el darrer classificat.

Els emparellaments i resultats parcials:
(fent clic sobre la imatge ho podreu veure en gran)



La classificació final:




No hay comentarios :

Publicar un comentario