sábado, 19 de mayo de 2012

7è Open del Rànquing de la LLiga de Tarragona


El proper Rànquing de la Lliga de Tarragona será el setè, i li correspon organitzarlo a l'equip Highland del Cossetans Club de Dards (Tarragona), el dia 2 de juny a les 16.30h i ens ha fet arribar el cartell de la competició:Dia: 2 de juny de 2011
Lloc: HIGHLAND TARRAGONA
Organitza: Cossetans Club de Dards


Localizació: Rambla Vella, 6
Localitat TARRAGONA (Veure mapa de localizació aquí)

Web: www.highlandtarragona.com

Modalitat: darts punta d'acer
Competició: al millor de 3 partidas al 501 Doble Out i a KO directe per perdedors
Tancament Inscripció: 16.25 h.
Hora inici: 16.30 h.
Preu Inscripció:
5 € *
(* Cada loca/equip organitzador és lliure per establir els premis, encara que aquests haurán de ser proporcionals amb la participació)
Telf inscripció: Tito 609.23. 47-40

Més informació:

Informació Complementaria: L'inici de la competició serà puntual, i la pre-inscripció es pot fer via e-mail a premsa@dardscatalunya.cat (fins el divendres avans) o bé per telèfon directament al local organitzador.

Premis: Cada local organitzador s'encargarà de possar el premi per als participants d'acord amb la participació a la competició.

Informació Complementaria: En cada local se celebrarà una competició única. Recordar-vos que el local disposa de cuina per als que volgueu escalfar motors ben aviat.

Nota important: Els capitans i/o esportistes de cada equip heu d'agafar les actes del vostre local, en cas que no s'hagin deixat al Goya, i entregar-les el dia dels Opens per tal d'actualitzar les estadístiques el més aviat possible.

No hay comentarios :

Publicar un comentario