miércoles, 15 de febrero de 2012

3r. Rànquing de la LLiga de Tarragona: Resultat

El diumenge 12 de febrer de 2012 es va celebrar el 3r Rànquing de la Lliga de Dards de Tarragona 2011-12, competició puntuable en modalitat Open individual mixta. Després de celebrar-se el primer puntuable al Marea i el segon al Goya, era el torn de l'equip de La Parellada Team.

La Parellada
En aquesta ocasió es van inscriure 25 participants que van aportar 125,00 Euros més al pot dels premis, que ja porta un acumulat de 455,00 Euros. Ja que al primer rànquing hi van haver 38 participants i 28 al segon.

El guanyador de l'Open va ser en Pedro Díaz (La Parellada), que amés va assolir dos tirades màximes de 180 punts i un tancament de 119 punts, que va ser a més a més, va suposar el màxim tancament de la jornada. En total en Pedro va sumar 44 punts.

A la final hi va arribar-hi també l'Edgar Gonzàlez (CD Cabrera) que arribant per perdedors, va vèncer 2-1 el primer partit, forçant jugar el definitiu partit de la final, on el Pedro va guanyar al desempat 1-2, en un joc on les errades a doble van ser continuades i on el jugador local va estar més encertat.

La classificació del 3r. Rànquing va ser la següent:


No hay comentarios :

Publicar un comentario