lunes, 30 de enero de 2012

Lliga Dards Tarragona: Jornada 5, resultats

Aquesta cap de setmana s'ha celebrat la cinquena jornada de la Lliga de Dards de Tarragona 2011-12, i  també s'han celebrat els dos partits ajornats que hi havia pendents de disputar, tancant el cap de setmana amb tots els partits jugats i sense cap partit ajornat pendent.

Aquesta setmana dos equips han sumat la primer victòria: La Parellada i el Highland Cossetans C.D., mentre el CD Cabrera segueix invicte a falta d'un partit per finalitzar la primera volta de la competició regular de la província de Tarragona. Per altra banda Olivia y Los Brutos i el Goya A, amb una sola derrota, segueixen en peu ferm lluitant per fer-se amb el campionat.

Els resultats d'aquesta setmana són els següents:


CD GOYA A
6-3 MAREA
HIGHLAND COSSETANS CD
4-5 UNIÓ A 
   LA PARELLADA TEAM
5-4 GOYA B
       OLIVIA Y LOS BRUTOS
3-6 CABRERA CD
     *  LA PARELLADA
3-6 CABRERA CD
* HIGHLAND COSSETANS CD
5-4 LA PARELLADA


Aquesta setmana hi ha hagut força emoció als partits on la Unió i La Parellada han guanyat els partits de lliga regular al desempat, i on el Highland Cossetans C.D. ha guanyat també al darrer set en joc del seu partit ajornat. Els resultats dels partits ajornats els trobareu marcats amb un * per diferenciar-los.

Si feu fotos dels vostres partits, fotos d'equip, de jugades i altres recordeu que les podeu enviar a premsa@dardscatalunya.cat i les publicarem per a compartirles amb tots.

No hay comentarios :

Publicar un comentario