viernes, 13 de enero de 2012

2012 Lakeside World Professional Darts: dia 6, resultats

Traduce esta notícia

Ahir dijous dia 12 de gener es va celebrarar el dia 6è de competició del 2012 Lakeside World Professional Darts.

Va ser el torn de les dones, que van agafar el protagonisme de la jornada, per un cantó Deta Hedman que va guanyar per la mínima a Lorraine Farlam i per altre cantó Trina Gulliver que va cedir davant la rusa  Anastasia Dobromyslova. Aquests resultats en deix una final entre Deta i Anastasia que es juga avui a les 18.00 hora nostra, i que es podrà seguir per la BBC i per internet al web de la BBC (red button).

Resultats dels partits d'ahir:

DIA 6: Dijous, 12 de gener de 2012

Lorraine Farlam (4) 
1-2
Deta Hedman (1)

Trina Gulliver (3)
0-2
Anastasia Dobromyslova

Paul Jennings
3-5
Wesley Harms

Martin Adams
2-5
Tony O'Shea


Fent clic sobre el resultat tindreu les estadístiques.

Una nova jornada amb unes magnífiques partides, per començar les partides femenines on Deta va suar per a guanyar el seu partit i una Trina una mica desconcentrada i desafortunada va cedir davant la Rusa Anastasia, que serà la única finalista que ja ha estat campiona mundial.

Per la seva part el jove holandès Wesley Harms ens va delitar novament amb unes tirades màgiques que poc a poc el van dur a guanyar joc a joc, aprofitant-se dels errors de Paul. El jove holandès promet donar guerra si evita repetir errors repetitius com ahir.

El darrer partit de la jornada no va ser menys emocionant, on Tony O'Shea va deixar fora al vigent campió Martin Adams. Una partida d'aquelles per tornar a veure on ambdós jugadors amb els 9 primers dards superaven un average de 105 punts per tirada cada un, on les tirades altres eren com un diàleg entre els esportistes, i els 180's, 140 i 100 eren resposts, com també els tancaments alts, on Martin va clavar un treballat 161 (T20, T17, Bull) que va ser respost per Tony amb un 170 de checkout (T20, T20, Bull).

Des de Lakeside seguirem informant fins al darrer dia.

No hay comentarios :

Publicar un comentario