miércoles, 23 de noviembre de 2011

Lliga de Tarragona: 2a. Jornada

Aquest cap de setmana es celebrarà la segona jornada de la Lliga de Dards de Tarragona 2011-12, a darrera hora hem reorganitzat el calendari ja que l'equip Salero no ha pogut completar la seva plantilla.

És per això que aquí podeu consultar el calendari de tota la temporada,  i seleccionant el vostre equip, tindreu el calendari complert de cada equip, que us recomanem pengeu al vostre local de joc habitual.


Data / Hora

Local
- Visitant
26 nov 11 / 05:00 PM
CD Goya A
- La Parellada Team
26 nov 11 / 05:00 PM
Marea
- Goya B
26 nov 11 / 05:00 PM
.    Olivia y los Brutos
- Highland Cossetans C.D.
26 nov 11 / 05:00 PM
       Unió A
- CD Cabrera


Recordeu a enviar un sms amb el resultat del partit per tal d'actualitzar el mateix dissabte-diumenge la classificació general per equips. Les actes es deixen al Goya el mateix dissabte -si és possible-, on periòdicament s'aniran entrant al sistema per a les estadístiques i consultes.

Demà publicarem més informació d'interès i el calendari dels rànquings, que ha quedat modificat només en les dates de celebració dels diferents Opens de la LLiga Tarragona.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte via e-mail a premsa@dardscatalunya.cat o bé vía Facebook (al Facebook de la Federació).

No hay comentarios :

Publicar un comentario