viernes, 25 de noviembre de 2011

1r. Rànquing Lliga de Dards de Tarragona

El proper dissabte 3 de desembre de 2011 a les 16.30 h donarà inici el 1r. Rànquing de la Lliga de Dards de Tarragona 2011-12, competició puntuable en modalitat Open individual mixta.

Informació de l'Open:
Día: 3 de desembre de 2011
Lloc: MAREA, Bar Marea

Localització: Avda. Joan Sebastián Bach, 21, Local 1
Localitat 43850 Cambrils
(Veure mapa de localització aquí)
Telèfon: 691.808.395 Javi

Competició: al millor de 3 partides al 501 Doble Out per guanyadors i ko directe per perdedors, al millor d'una partida.
Fi Inscripció: 16.25 h.
Hora inici: 16.30 h.
Preu Inscripció: 5,00 €

Informació Complementaria:  L'inici de la competició serà puntual, i la pre-inscripció es pot fer via e-mail a premsa@dardscatalunya.cat o bé per telèfon directament al local organitzador.

La inscripció als Rànquings serà de 5,00 Euros, que aniran destinats a premis pel final del rànquing, cada local posarà els premis per al guanyador i màxim tancament, els quadrants seran a doble ko, al millor de 3 jocs al 501 Doble Out per guanyadros i a ko directe per perdedors.

Recordar-vos que els equips tenen fins el dia 3 de desembre, que hi ha el primer Open a la seu de l'equip Marea, per a pagar els 30,00 Euros de fitxa dels jugadors (a dipositar al Bar Goya de Reus). Us recordeu també que es poden fer fitxatges fins a la darrera jornada de la primera volta de la Lliga, que és quan es tanca la relació d'esportistes. Només es podrà fitxar en cas de força major demostrada.

Els capitans i/o esportistes de cada equip heu d'agafar les actes del vostre local, en cas que no s'hagin deixat al Goya, i entregar-les el dia dels Opens per tal d'actualitzar les estadístiques el més aviat possible.

No hay comentarios :

Publicar un comentario