domingo, 16 de octubre de 2011

XXI Campionat de Catalunya: Individual Masculí

El Campionat de Catalunya Individual Masculí ha comptat amb 58 esportistes que repartits en un quadrant de 64 a KO directe, han jugat al millor de 7 partides al 501 Doble Out (Doble per acabar).

En total s'han celebrat 56 enfrontaments ens els que s'han jugat més de 350 jocs al 501. El terme 'dard' que es diu quan l'esportista llança el darrer dard clavant-lo en el segment que val doble i que suma la quantitat que resta per acabar amb zero punts justos, ha estat la paraula més escoltada al recinte de joc.

Molt de nivell entre els esportistes participants que van oferir un elevat nombre de tirades màximes de 180 punts, tres dards clavats al triple vint, el segment que més puntuació dóna de la diana. Tots aquests magnífics llançaments van provocar poder veure partides amb pocs dards, com una que va protagonitzar en Doroteo Bermúdez contra el gironí Juan Carles Arola que amb 12 dards va finalitzar amb un doble 5.

Els esportistes tarragonins han tingut una presència destacada, col•locant-se en Francesc Ballesta (Salou) i Doroteo Bermúdez (El Vendrell) a la final, que després de guanyar al gironí Jesús Heredia i al jugador de Sant Andreu de la Barca, en Juan Bautista per 5-3 respectivament.

La final Individual Masculina del Campionat de Catalunya ha començat amb un llançament de 121 punts per part d'en Doroteo que li ha donat avantatge per tancar amb el doble 16, la segona partida l’ha guanyat en Francesc que després de fer un 140 acompanyat amb tirades de 100 punts ha clavat el doble 8. Les dues següents partides han estat repartides deixant el marcador amb un empat a 2 punts. A partir d'aquí en Doroteo ha anat encadenant tirades d'alta puntuació (més de 100 punts) que li han permès anar sumant punts. En Francesc Ballesta ha anat cedint i en Doro ha pogut aprofitar amb encert als els dobles per guanyar finalment amb un marcador de 6-2. El jugador de El Vendrell, en Doroteo Bermúdez s'ha proclamat així Campió de Catalunya 2011.

Classificació dels 8 primers:
1. Bermúdez, Doroteo (foto)
2. Ballesta, Franky (foto)
3. García, Jesús
3. Lorente, Juan Bautista
5. Arola, Joan Carles
5. Carrasco, Daniel
5. Grau, Pere
5. Soler, Teodoro
Doroteo Bermúdez (CD El Vendrell) - Campió de Catalunya 2011

Francesc 'Franky' Ballesta (CD Ciutat de Reus)- Subcampió de Catalunya 2011

No hay comentarios :

Publicar un comentario