lunes, 3 de octubre de 2011

Catalunya Vs Turquia a Mollerussa

El proper 8 d'octubre es celebrarà a Mollerusa el 6è. Dia de les Seleccions Catalanes i on els dards, de la mà de la nostra Federació, hi tindràn un paper destacat. La diada, organitzada per la Plataforma Pro Seleccions Catalanes aproparà, una edició més, gran diversitat d'esports a petits i grans, i en especial els Dards, degut al recient reconeixement per part de la Federació Mundial de Dards (WDF).

Mollerussa serà la seu del primer Dia de les Seleccions Catalanes on podrem lluir de la nova Selecció Catalana de Dards plenament reconeguda a nivell internacional i tot just després de tornar de participar al seu primer mundial a Irlanda. Serà la ocasió perfecte per veure a Catalunya la nostra Selecció de Dards, concretament en un partit amistós contra la Selecció de Turquia que es celebrarà dissabte 1 d'octubre a les 12 hores.

També mereixen el nostre suport totes les federacions esportives catalanes que ens representen oficialment pel món tot i fer-ho, en general, amb molt pocs mitjans, molt a l'inrevés que els nostres veïns del sud. Tots aquests esports tambén necesiten suport i seguiment, informant-nos de les seves competicions, seguint-los quan es pugui i animant als més joves a practicar-los, amb la seguretat que potser, si entrenen com cal, podran viure una experiència extraordinària: representar Catalunya en una competició internacional.

A Mollerussa, el proper dissabte 8 d'octubre, totes i tots tindreu l'oportunitat de conèixer de més a prop l'esport català que ja ens representa al món i de passar una bona estona entre activitats esportives participatives, competicions i exhibicions.

Us hi esperem!

No hay comentarios :

Publicar un comentario