jueves, 6 de octubre de 2011

Catalunya - Turquia

El proper dissabte 8 d'octubre la Federació Catalana de Dards celebrarem el nostre recent reconeixement internacional amb un partit amistós contra la selecció internacional de Turquia.

El partit entre Catalunya - Turquia quedarà emmarcat dins els actes del Dia de les Seleccions Catalanes, que organitza cada any la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i que arriba a la 6a edició.

Partit: Catalunya - Turquia
Lloc: Pavelló Esportiu Municipal
Localitat: Mollerussa (Plà de l'Urgell)
Hora d'inci: 12:00 hores.

Els Team Manager de la Federació, en Ramón Paz i Toni Gragera, han fet pública la llista d'esportistes convocats per al partit amistós que es celebrarà aquest dissabte 8 d'octubre a Mollerussa.

Hi ha alguns canvis respecte l'alineació que va participar a la Copa del Món de Seleccions (WDF World Cup) celebrada recentment a Castlebar, Irlanda. Repetiran en Antonio Muñoz i en Xavi Plà, i quedaran com a reserves en Doro Bermúdez i Dolores Cascales, la jugadora Laura Damont també ha estat convocada, malgrat esta en procés de recuperació.

Toni Múñoz - Xavi Plà - Doro Bermúdez - Dolores Cascales - Laura Damont

Les cares noves de la convocatòria són en Dani Zapata, jugador de l'Aigüestosses Club de Dards, que ha mostrat un alt nivell durant la temporada regular i sobretot, als recents rànquings federatius on ha assolit les primeres possicions. L'altra cara nova que l'acompanyarà serà en Fernando Gavilán, el jove jugador del Club Dards Ciutat de Reus, que amb divuit anys ha mostrat una magnífica progressió i una gran habilitat amb els dards durant els darrers mesos.

Dani Zapata - Fernando Gavilán

No hay comentarios :

Publicar un comentario