lunes, 6 de junio de 2011

Resultats Copa de Tarragona 2010-11

Aquest dissabte a la tarda es va celebrar a Reus la Copa de Tarragona 2010-11 coorganitzada per la Federació Catalana de Dards (FCD) i el Club Ciutat de Reus i el Cossetans Club de Dards. A les 16h. de la tarda es va donar el tret de sortida de la competició on els equips CD Goya, Goya Can Felip, Unió, CD Cabrera, Highland Cossetans C.D. i el Parellada Team van lluitar per alçar-se vencedors d'aquesta edició de la Copa.
La competició, on tots els equips s'enfronten contra tots disputant cinc partides individuals a dos jocs al 501 D.O., va començar força igualada en les dues primeres rondes, però ja a la tercera l'equip CD Cabrera es va començar a distanciar del CD Goya i va saber gestionar el seu avantatge fins al final de la competició. El Goya Can Felip va començar amb mal peu però va encaixar tres victòries seguides que el van fer apropar al CD Cabrera. Per la seva part l'equip Unió de Torredembarra va sumar un important empat i una victòria final contra la Parellada Team que el van fer pujar fins a la quarta plaça.
A la part baixa de la classificació la darrera possició va anar canviant de mans fins a la darrera jornada on el Highland Cossetans C.D. va acusar les seves absències i va quedar-se a la darrera posició, per sota de la Parrellada Team que a darrera hora va sumar prou punts per eludir la darrera plaça.

Tots els resultats i la classificació final:
(cliquejant sobre la imàtge podreu veure-ho en gran)


Durant els propers dies publicarem les millors imàtges de la jornada.

No hay comentarios :

Publicar un comentario