miércoles, 29 de junio de 2011

3r Rànquing FCD 2011

El proper dissabte a la tarda es celebrarà el 3r Rànquing FCD 2011, competició de la Federació Catalana de Dards. Aquest puntuable es celebrarà a Bellvei i és comptarà amb la col·laboració del Club Dards El Vendrell.
El rànquing d'aquest cap de setmana és especialment important per a les esportistes femenines federades que juguen a dards, ja que la guanyadora de la competició serà, amb el vist-i-plau del seleccionador de la FCD, una de les dues esportistes catalanes que formaran part de la Selecció Femenina per a representar la Federació en competicions internacionals durant el 2011.

Dia: 2 de juliol de 2011
Hora: 17.00 h
Localització: c/De la Clariana, s/n,  Bellvei del Penedès (veure plànol).
Restaurant Las Casetas, situat al costat de la fàbrica que hi ha a la sortida de Bellvei al costat de la Carretera N-340. Veure situació exacta amb el plànol, on també podreu traçar el vostre itinerari per arribar-hi.
Co-organitza: C.D. El Vendrell i la FCD

Competició: oberta a tots els esportistes amb llicència federada en vigor.

Sistema de joc: 501 D.O., es jugarà al millor de set partides (quatre guanyades) en totes les rondes, a excepció de la final que es jugarà al millor de nou partides (cinc guanyades) en gènere masculí; pel que fa al gènere femení jugaran al 501 D.O. a la millor de cinc partides totes les rondes.

Inscripció: a l’adreça electrònica competicio@dardscatalunya.cat amb una antelació de 24 hores abans del rànquing corresponent, indicant nom, cognoms i número de llicència. El pagament de la inscripció es farà al mateix lloc on es celebri la competició i l'import serà de 5,00 Euros.

No hay comentarios :

Publicar un comentario