jueves, 16 de junio de 2011

2n Rànquing FCD

El proper dissabte 18 de juny a les 17 hores es celebrarà el Segon Rànquing 2011, competició de la Federació Catalana de Dards que tindrà el seu punt i final al Campionat de Catalunya 2011. En aquesta competició hi poden particiar els esportistes de la Lliga de Tarragona 2010-11 com també els que han participat en les lligues de dards organitzades per la FCD arreu del territori català.

Dia: 18 de juny de 2011
Hora: 17.00 h
Localització: c/D'alzina, 4 de Puig-reig (veure plànol).
Co-organitza: C.D. La Xarxa i la FCD

Competició: oberta a tots els esportistes amb llicència federada en vigor.

Sistema de joc: 501 D.O., es jugarà al millor de set partides (quatre guanyades) en totes les rondes, a excepció de la final que es jugarà al millor de nou partides (cinc guanyades) en gènere masculí; pel que fa al gènere femení jugaran al 501 D.O. a la millor de cinc partides totes les rondes.

Inscripció: a l’adreça electrònica competicio@dardscatalunya.cat  i c.d.xarxa@hotmail.com (2n Rànquing) amb una antelació de 24 hores abans del rànquing corresponent, indicant nom, cognoms i número de llicència. El pagament de la inscripció es farà al mateix lloc on es celebri la competició i l'import serà de 5,00 Euros.

No hay comentarios :

Publicar un comentario