miércoles, 9 de febrero de 2011

33è Dutch Darts Open

Traduce esta notícia aquí.

Durant aquest cap de setmana es va celebrar a Veldhoven (Holanda) el 33è Dutch Darts Open 2011, el primer 'Major' o Gran Open puntuable del ránking per a l'Ordre del Mèrit mundial de la World Darts Federation i classificatori per al campionat més prestigiós, el Winmau World Masters i el Campionat del Món 2011.
Una edició més, la primera gran prova del circuit mundial de dards ha comptat amb la participació nutrida d'esportistes de la Federació Catalana de Dards, provinents dels diferents clubs catalans, que han viatjat acompanyats d'alguns ex-campions catalans que es mesurarán colze a colze amb els vigens Campions del Món en Martin Adams i Trina Gulliver.
El divendres i dissabte es van jugar les primeres rondas eliminatòries al millor de 5 partides al 501 Doble Out, amb la dificultat de no perdre cap partit per seguir viu a la competició i arribar a la fase final.
El diumenge es va reservar per al tram final amb els partits des de vuitens fins la final que es celebra amb una gran gala per cloure la competició amb més participació del circuit, amb més de 1800 esportistes masculins i 230 femenins, segons ens ha informat la Netherland Bond Darts (Federació Holandesa de dards).
La edició d'aquest any ha apostat per les noves tecnologies i s'ha pogut seguir pel Twitter twitter.com/DOdarts2011. (podeu consultar-hi els diferents missatges que s'han publicat).

En breu us publiquem els resultats més destacats.

No hay comentarios :

Publicar un comentario