miércoles, 29 de diciembre de 2010

1er. Open del Ránking de la LLiga 2010-2011

Per qüestions de disponibilitat al Bar Goya de Reus, s'ha canviat l'Open programat el dissabte 8 de gener per al primer local/equip disponible per a poder organitzar l'Open del Ránking en aquesta data. Per ordre el primer equip era el Highland-Cossetans C.D., que no pot coordinar la organització pel dia 8, i el següent és el CD Cabrera de la Braseria Cabrera de Bonavista, que amb consentiment del seu capità han acceptat organtizar aquest primer Open.

Us recordem que la puntualitat és important per al bon funcionament de la competició, com també la presencia dels capitans (que formen el comité de competició) per si s'hagués de modificar algún punt de les bases de la competició (com va passar l'any passat que per exemple es va aplicar el doble KO per garantir més preséncia).

La informació per al primer Ránking queda de la següent manera:

Dia: 8 de Gener de 2011
Lloc: BRASERIA CABRERA
Localizació: Calle Tres, 35, Bonabista
Localitat: 43100 Tarragona (Veure localització en plànol)
Teléfon: 977551270
Web: braseriacabrera.com

Modalitat: darts punta d'acer
Competició: al millor de 3 partidas al 501 Doble Out.
Tancament Inscripció: 16.55 h.
Hora inici: 17.00 h.
Preu Inscripció: 5 € *
(* Cada loca/equip organitzadorl és lliure per establir els premis, encara que aquests haurán de ser proporcionals amb la participació)

Informació Complementària: En cada local se realizará una competició ùnica. Recordar-vos que el local disposa de cuina per als que es vulguin apropar a dinar o sopar.

No hay comentarios :

Publicar un comentario