martes, 16 de marzo de 2010

Lliga de Dards de Tarragona 2010

El dissabte a la tarda es juga a pèl i la Lliga de Dards de Tarragona 2010 va celebrar una nova jornada de lliga que disputen els equips del Camp de Tarragona. El Bar Goya de Reus i la Unió de Torredembarra van acollir, per calendari, els enfrontaments i els resultats van ser els següents:

CD Goya 2 - 7 Unión B 'Poj Claro'
Goya Can Felip 5 - 4
Highland Cossetans CD
Unión A 2 - 7 La Parellada Team

La classificació provisional queda de la següent manera:

Ahir mateix va quedar la base de dades actualitzada i podeu consultar les estadístiques dels esportistes, equips i globals a l'espai que hem creat per a gestionar la Lliga Tarragona.
També cliquejant sobre el resultat dels enfrotaments podeu veure els parcials individuals i parelles en cada partit, com també trobareu els rànkings individuals, parelles i totals de la lliga actualitzats segons la darrera jornada de lliga. Els ránkings individuals mirarem de perfeccionar-los i adaptar-los a com es portaven tradicionalment.

Pel que fa a l'OPEN que correspon organitzar a l'equip Highland Cossetans Club de Dards aquest cap de setmana, estem a l'espera de concretar l'estat del local que en les properes hores us indicarem més informació.

Recordeu que ens podeu enviar fotos, resultats, resum, anècdotes i altra informació de les partides a darderosdetarragona@hotmail.com.
Més info a l'espai creat per a la LLiga de Dards punta d'acer del Camp de Tarragona: Lliga Tarragona.

No hay comentarios :

Publicar un comentario