miércoles, 4 de noviembre de 2009

Breus: Dards punta d'acer

El pròxim diumenge 8 de novembre es celebrarà a la seu de la Federació Catalana de Dards, a la Rambla Guipúscoa de Barcelona, assemblea general extraordinària per tal de tractar el 'vot de censura' que han presentat el Club Dards Viladecans, Club Dards Aigüestosses, Club Dards La Xarxa i el Club Dards Mandràgora.
A la reunió hi estan convocats les presidentes i presidents dels clubs de dards federats que per part de la província de Tarragona hi podran assistir el Sr.Francisco Alfonso, president del Club Dards Ciutat de Reus (Reus), i la Sra. Meritxell Vilella, presidenta del Cossetans Club de Dards (Tarragona); per part del Club Dards El Vendrell no ha transcendit si podran assistir ja que sembla ser que els estatuts no estan actualitzats i estan en tràmits de normalització per tal de poder exercir el seu dret a vot.
El vot de censura s'ha presentat envers el President de la FCD el Sr. Pere Palacio i Riera, i l'escrit que motiva el vot de censura fa referència a la desfeta de la Spring Cup, la Lliga Catalana, el calendari del Campionat de Catalunya i la Copa, a els premis de les Lligues dels dos darrers anys i la obligatorietat dels esportistes a tenir la seva llicència.
Sigui quin sigui el desenllaç de l’assemblea desitgem que els esportistes de la província puguin gaudir ben aviat dels premis -trofeus, diplomes i viatges- obtinguts en les dues Lligues de dards punta d'acer que us hem apropat amb intensitat des d'aquesta web.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Per altra banda fa pocs dies s'ha fet pública la relació de clubs federats que van sol·licitar subvenció a la Federació Catalana de Dards i que han assolit subvenció econòmica de la Generalitat (Consell Català de l'Esport). Primer es va publicar la relació de Clubs que van sumar els següents punts:
Aigüestosses de Llobregat Club Dards: 150,30 punts
Club Dards Ciutat de Reus: 110,00 punts
Club Dards La Xarxa: 55,20 punts + 20,00 punts (25 aniversari) = 75,20 punts
Club Esportiu Sant Andreu de la Barca: 35,70 punts
Cossetans Club Dards: 20,40 punts
Esplugues Club Dards: 16,10 punts
Club Dards Ripoll: 10,30 punts
Club Dards 501: 10,10 punts

A partir d’aquesta relació de punts el Consell Català de l’Esport ha resolt les següents subvencions econòmiques pels clubs de dards:
Aigüestosses de Llobregat Club Dards: 5.420.- Euros
Club Dards Ciutat de Reus: 3.967.- Euros
Club Dards La Xarxa: 2.712.- Euros
Club Esportiu Sant Andreu de la Barca: 1.287.- Euros

Pel que fa als clubs de dards federats de la província el Club Dards Ciutat de Reus ha estat l’únic que ha assolit dotació económica. Podeu ampliar la informació al següent enllaç http://fedcatdards.leaguerepublic.com/DisplayNotice.do?noticePlacementID=4525922¬iceID=7818277&league=3098714

Agrair de nou la informació rebuda al correu electrónic de la web: darderosdetarragona@hotmail.com

No hay comentarios :

Publicar un comentario