viernes, 20 de febrero de 2009

Dardos 'On Air'

El Club Dards la Xarxa de Puig-Reig segueix celebrant el seu 25è Aniversari, el tret de sortida el van donar al Campionat de Catalunya de Clubs el pasat setembre, on van acollir la competició de la Federació Catalana de Dards i van oferir un complert programa festiu i cultural paral·lelament a l'esdeveniment. La festa, en la que tothom va participar, no hi va faltar de res: traca, batucades, gegants, menjars de germanor, música, pastís d'aniversari, gots de records pels participants i samarretes del Club.
El darrer i més sonat acte de 'La Xarxa' fou la seva participació al 31è Dutch Open Darts, competició puntuable pel ránking de la World Darts Federation -WDF-, on per ser el primer cop que hi participáven van deixar el llistó força alt i van poder disfrutar jugant a la 'zona televisada' -espai reservat pel Top 10 del ránking de la WDF-.
Des de fa uns anys el Club Dards la Xarxa col·labora setmanalment amb Ràdio Puig-Reig i la setmana pasada van dedicar el seu programa a explicar la seva experiència al Dutch Open i van deixar de banda per un setmana els resultats de la 1a Divisió de la LLiga Catalana organitzada per la Federació.

No hay comentarios :

Publicar un comentario