martes, 27 de enero de 2009

Resultats 1a jornada Lliga Provincial de Dards

Tradueix aquesta notícia

Ni el vent, ni la pluja, ni la manca de llum en algunes zones de la provincia han estat obstacle per a que es completes la primera jornada de la Lliga Provincial de Dards.
El primer enfrontament en iniciar-se fou el del Bar Goya, on l'equip Goya A va jugar com a local contra el Goya Can Felip. La veterania dels esportistas de l'equip que feia de visitant posiblement va ser determinant per a que el Can Felip es fes amb la vitoria final per un ajustat 4 a 5 amb el que també podem deduir un cop més la gran competitibitat del Goya A.
Poc després de les 5 de la tarda va iniciar la partida del Bar Orient que enfrentava l'equip CD Reus contra La Oficina de Torredembarra. Ambdos equips van fer gala dels nous fixatges per afrontar aquesta nova temporada, i malgrat els reforços el CD Reus manté la seva condició de favorit per fer-se amb la primera posició final a la lliga, però tot això no són més que especulacions i els resultats son els que compten, i el partit va finalitzar amb un 8 a 1 a favor de l'equip local.
El darrer partit a iniciar-se va ser el del Bar La Palmera que enfrontava l'equip local -La Palmera- amb el Highland-Cossetans degut a les inclemencies meteorológiques que van deixar sense llum l'espai reservat per a la pràctida dels dards. Sobre les 18h es va donar inici de la partida, un cop l'equip visitant que ja es trobava quasi tot a Tarragona va tornar a Reus. Entre les anades i tornades de la llum es va arribar a l'empat a 3 en les partides individuals; la excesiva duració de les manques de llum van provocar que l'equip visitant només diposes de 5 esportites per jugar les parelles. Les dues primeres van ser guanyades pel Highland que va afrontar la darrera parella amb un sol jugador. El resultat final (quasi a les 22h) va ser de 4 a 5.
El Sunset de Sant Pere i Sant Pau va ser l'equip que va descansar.

Resultats:
Goya A 4 -
5
Goya Can Felip
CD Reus 8 -
1
La Oficina
La Palmera 4 -
5
Highland Cossetans
Mañana acabaremos de gestionar los vídeos que nos ha facilitado Antonio y os publicaremos el link para verlos, como también la clasificación general.

No hay comentarios :

Publicar un comentario