martes, 3 de junio de 2008

Dia de les Seleccions Catalanes

El Dia de les Seleccions Catalanes arriba aquest any a la seva tercera edició. Després de Vic '06 i Reus '07, aquest 2008 l'encarregada d'acollir la festa de les nostres Seleccions és la ciutat de Girona, el dia 7 de juny.
El Dia de les Seleccions és una jornada lúdica i festiva que apropa el nostre esport a tothom i alhora demostra que el nivell català és mereixedor del reconeixement internacional. En les dues edicions anteriors s'hi han pogut veure encontres internacionals de futbol, futsal, hoquei patins, tennis taula, corfbol i molts d'altres, però també s'ha fet una important tasca de difusió d'aquells esports on ja som reconeguts i que potser encara no tenen la difusió que es mereixen, com ara el pitch&putt,el futbol australià, l'icestock o el físic-culturisme. Són moltes les federacions esportives catalanes que s'afegeixen cada any a aquest esdeveniment, una festa que, després de dues edicions de gran èxit, ja s'ha consolidat com una data assenyalada en l'agenda de l'esport català.

El III Dia de les Seleccions Catalanes arriba en un moment molt especial. Especial per la sensibilització social que viu Catalunya els últims temps pel que fa a la reclamació de l'oficialitat esportiva i especial també per les últimes fites assolides en aquest sentit en el terreny judicial.
Un any més podrem gaudir de l'esport dels Dards, entre d'altres que s'aproparán a grans i petits per fer una mica més vostres les Seleccions Catalanes i per fer palès el vostre suport i la vostra implicació amb aquesta reivindicació.

No hay comentarios :

Publicar un comentario