lunes, 9 de junio de 2008

III Diada de les Seleccions Catalanes

Aquest dissabte 7 de juny s'ha celebrat la III Diada de les Seleccions Catalanes a la ciutat de Girona on els Dards també han esdevingut protagonistes de la festa organitzada per Plataformes Pro Seleccions Catalanes.
L'any passat el Jardins de Sant Jordi de Reus foren l'escenari i el relleu l'ha agafat el pavelló de Fontajau. L'activitat dels Dards es va concentrar al gimnàs de les instal·lacions, un espai protegit per la pluja o millor dit plugim, que en alguns moments va fer acte de presencia.
Un total de cinc activitats es van dur a terme a l'espai reservat pels dards, que combinava exercicis de càlcul i agilitat mental amb la pràctica de l'esport, en total quasi 600 nens i nenes van passar per coneixer i practicar els Dards.


Amb la col·laboració del Club CEDSAB es van dissenyar tres exercicis de càlcul matemàtic que servien per a posar a prova l'agilitat de grans i petits i explicar d'una manera amena i divertida l'ús de les matemàtiques en aquests esport.
La part pràctica va comptar amb la col·laboració de l'Associació Esportiva Bullshooter que va cedir gratuïtament 8 dianes per a executar els coneixements adquirits, les dianes eren totalment noves i portàven incorporats els logotips de la Federació Catalana de Dards i de l'organització, Plataformes Pro Seleccions Catalanes.



La coordinació va anar a càrrec de la Delegació de Tarragona de la F.C.D. que, amb l'ajuda de Josep Sunye del Club Dards la Xarxa i la col·laboradora de Darderos de Tarragona.com Elena Bueno, van apropar l'esport tant als nanos com als pares que també van mostrar el seu interès.
Durant la jornada es va poder gaudir d'un duel entre Josep M.Salvadó Subcampió d'Europa Categoria Amateur i Pedro Lorente actual Campió d'Espanya en 1a Categoria de diana electrònica de Tarragona-Reus, que van delectar al centenar llarg de persones que van omplir el recinte.



Aviat tindrem la resta d'imatges al Foto-Àlbum.

3 comentarios :

  1. Per curiositat, ¿qui va guanyar l'emocionant i, sens dubte igualat duel, entre el sots-campió d'Europa i el campió d'Espanya?

    ResponderEliminar
  2. El resultat no le posat perque no és noticia ja que l'objectiu de la Diada era apropar l'esport dels dards al màxim nombre de gent possible.
    De totes maneres va guanyar el Pere de Reus, vam jugar al 501 DO ja que d'aquesta manera els nanos que estaven a la vora els anavem indicant el que els haviem ensenyat amb els exercicis de calcul mental.

    ResponderEliminar
  3. Una altra curiositat, qui va compondre les seleccions de dards, tant masculina com a femenina de Catalunya? La van compondre les persones adequades? Es va informar a tots els/les jugadors/es de la provincia per si volien participar? Aixi, la gent que volem una unificació als darts, no ho aconseguirem, al haver de un altra banda un interés personal.
    Aquesta opinió es única i exclusivament meva.
    MONTSE BORONAT BOADA
    Federada de la FCD i jugadora.

    ResponderEliminar