lunes, 21 de abril de 2008

Llibres per Sant Jordi

S'apropa el 23 d'abril, diada de Sant Jordi i dia internacional del llibre. Com cada any des de darderosdetarragona.com us fem unes propostes literaries de temática dardera prou interesants i que podeu adquirir on line.

'The Power: My autobiography' de Sid Waddell

L'autobiografia de Phil Taylor, una veritable llegenda dels dards encara en actiu, 13 vegades campió del món i considerat per a molts el Rey dels Dards. Responsable de conscienciar a la comunitat dardera que la beguda i els dards no s'han de barrejar, potser fruit del seu passat obscur.
Una bona lectura per a veure la cara humana d'aquest jugador que va néixer l'agost del 1960, als 25 anys començava a jugar a dards i al 1990 arribava a coronar-se amb el primer títol mundial, pare de quatre criatures i una gran persona.


'Know the game Darts' de Deryk Brown

'La história dels dards', llibre pertanyent a una séire disenyada per a ajudar i aproximar l'esport dels darts al públic en general. Un llibre educatiu per als esportistes i a la vegada interesant per a l'aficionat pasiu.
Moltes imátges i gráfics serveixen per explicar els trets básics i elementas, per apreciar les táctiques i les normes de joc, com també detall dels diferents jocs als que es poden jugar amb la diana de pèl.

'Hawai 501: A year in the life of Darts Pro' de Wayne Mardle

Els jugadors també escriuen llibres y Mardle ho ha aprofitat fent el seu, 'Hawai 501: un any als darts professionals' on obviament narra la primera experiencia amb els dards professionals.
Tot un showman en les competicions que enguany el podem veure jugar els dijous a la Premier Ligue (P.D.C.). Potser l'any vinent tenim algún llibre de l'únic jugador català que juga a la PDC, però mentre no arribi aquí tenim una bona lectura per a fer-nos una idea del que suposa estar al màxim nivell.

Agrair a David Molina 'Tarasko' la informació facilitada per poder confeccionar l'article.

1 comentario :

  1. Es increible la quantitat de lectura sobre dards que es troba en llengua estrangera, a veure quan s'animen per aqui a fer traduccions que ja va sent hora!

    ResponderEliminar