lunes, 10 de septiembre de 2007

Diada Nacional de Catalunya

Traduce esta notícia aquí o aquí.

Actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Tarragona:

Dilluns 10 de setembre
De 10 a 22 h
, a l’estand de Festes, Rambla Nova (tram Sant Agustí-Balcó). Repartiment gratuït de la senyera. Feu aflorar la catalanitat de Tarragona!Canvia els vals inserits en l’edició del Més Tarragona a partir del 27 d’agost. Un val per persona.
19.30 h, sala d'actes de l'Ajuntament, plaça de la Font. “Universitat, ciutat i país ”. Conferència a càrrec del Doctor Francesc Xavier Grau Vidal, rector de la Universitat Rovira i Virgili.
Tot seguit, aproximadament a les 20.30 h, al pati del Rei Jaume I, a l’Ajuntament, plaça de la Font. Recepció oficial a la societat civil.
22 h, palau de Congressos. L’Orquestra Camerata XXI presenta el gran concert de la Diada dedicat al Simfonisme català, amb obres de Ferran Sor, Josep Fàbrega i Saint-Saëns. Direcció: Tobias Gossmann. Entrada lliure amb invitació, que es pot recollir a partir del dimarts 28 d’agost a les taquilles centrals del Teatre Metropol.
22.30 h, Rambla Nova. Sardanes per la Cobla La Principal de Tarragona. Organitza: Casal Tarragoní

Dimarts 11 de setembre
10 h,
passeig marítim Rafael Casanova. Tradicional ofrena floral de la Diada al monument a Rafael Casanova. Durant l’acte es cantarà “Els Segadors”, himne nacional de Catalunya.
19.30 h, Rambla Nova. Castells, torres i pilars amb les colles Xiquets de Tarragona, Jove dels Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Castellers de Sant Pere i Sant Pau.
21.30 h, Teatre Metropol. “A la meva Mercè”. Homenatge a l’escriptora Mercè Rodoreda. Un espectacle dirigit per Sílvia Ferrando, amb Resu Belmonte, Blanca Pàmpols i Cristina Martí. Coorganitzat per Òmnium Cultural, el sindicat CCOO i Ajuntament de Tarragona. Entrada lliure.