jueves, 29 de marzo de 2007

Dards d'acer / Dardos de acero

Dards d'acer:
La Lliga de dards d’acer de la província de Tarragona, que és organitzada pel Club Goya de Reus, ha obtingut la homologació de la Federació Catalana de Dards convertint-se així amb la única lliga de dards reconeguda a la província. La lliga compte amb prop de 70 jugadors repartits entre els set equips de Reus, Tarragona i Torredembarra.
La bona notícia arriba quan aquest dissabte per la tarda es disputarà la 10a. Jornada i comptarà amb els següents enfrontaments: Goya A (Reus) contra Papis (Torredembarra), C.D.Reus contra Mesón Extremeño (Tarragona), La palmera (Reus) contra Goya B, i l’equip Climent (Reus) li correspon descansar.

Dardos de Acero:
La liga de dardos de acero de la provincia de Tarragona, que organiza el Club Goya de Reus, ha sido homologada por la Federación Catalana de Dardos convirtiéndose así en la única liga de dardos reconocida de la provincia. La liga cuenta con cerca de 70 jugadores repartidos en los 7 equipos de Reus, Tarragona y Torredembarra.
La buena noticia llega cuando este sábado por la tarde se diputará la jornada 10 que enfrentará a los siguientes equipos: Goya A (Reus) contra Papis (Torredembarra), C.D.Reus contra Mesón Extremeño (Tarragona), La palmera (Reus) contra Goya B, y el equipo Climent (Reus) será el que descansará ésta semana.

No hay comentarios :

Publicar un comentario