jueves, 18 de enero de 2007

Tarragona Activitats...

Comencem les revetlles d'hivern amics...¡¡ Sisisisi....¡¡¡ A Vilaseca es celebra la Festa Major de Sant Antoni des de el dia 16 fins el 21 de gener, hi ha diferents activitats programades. Per avui dimecres podrem gaudir de la desfilada dels tres tombs, tarda d'humor amb Jordi LP, i circ al parc de la Riera. Per demà dijous hi haurà circ a les 18h i també concert de Pep Sala a l'envelat a les 22h.
Divendres: Cursa atlètica, circ, i a les 23h ball de Festa Major amb diverses orquestres.
Dissabte: tindran lloc diferents tallers infantils, espectacle de circ, concert amb l'orquestra Caravana, i a les 24h Ball de Festa Major i diumenge podrem gaudir de les tradicionals curses hípiques, Circ, la gran gala de L'Esport i com a punt final el correfocs amb el Ball de diables.

També es celebra a Cambrils les festes de Sant Antoni que començaran el dia 20 i finalitzen el 21 i on es pot gaudir de Campionat de Botifarra, competicions de tennis taula, Escacs, concentració de cavalleries, benedicció d'animals, Gimcana de tractors, recorregut dels Tres Tombs... Per inscripcions podeu trucar al 696.034.847 o al 977-36.07.19.

I pels que els hi agradi l'humor gràfic de José Luis Martín, Toni Batllori, Mingote, Fer i Gallego&Rey, es pot veure una quarantena de dibuixos exposats al Pati de Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona del 11 de gener fins al 11 de febrer.

Recordeu que si voleu comentar alguna activitat que es faci al vostre municipi, nomes cal que deixeu comentari a la web o bé envieu mail a pachimodul@hotmail.com.

Bona Festa Major per a tothom!!


Notícia enviada per Meri

No hay comentarios :

Publicar un comentario