jueves, 9 de noviembre de 2006

INFO: Clínic femení

Poster Clínic
Traduce esta notícia aquí o aquí.

El próxim dissabte 18 de novembre a les 16h. es celebrará al Pavelló Municipal d'Esports Riera Seca de Mollet del Vallés un clínic femení de dards, es a dir, com una 'master class' on les participants aprendran la técnica de jugar a dardos i altre informació específica d'aquest esport.
Durant la jornada es celebrará el I Torneig de Dards Femení 'Sordes Vs Oients' i és totalment gratuït!!
És una bona oportunitat per a les noies d'aprendre alguna cosa nova i poder-la aplicar 'in situ' al costat de Isi Chaparro, Núria Plaza i altres jugadores de l'elit català.
Organitza la Federació Catalana de Darts (FCD), Club d'Esports de Sorts de Mollet del Vallés i la Federació Esportiva de Sorts de Catalunya. Col·labora la Generalitat de Catalunya 'Consell de l'esport', Ajuntament de Mollet del Vallés, Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Caixa Sabadell, Silverdart i difusort.com.

Més informació enviar un mail a pachimodul@hotmail.com o a la FCD.

2 comentarios :

  1. Em sembla molt interessant aquest Clinic, i estic convençuda i no voldria equivocar-me, que els dards es convertiran en un esport oficial. Passaran anys, però crec que s'aconseguira. Segur...¡¡

    ResponderEliminar
  2. Les jugadores interesades en participar penseu en contactar al mail del web o a la Federació Catalana de Dardos fedcatdards@hotmail.com

    ResponderEliminar