jueves, 21 de septiembre de 2006

Tarragona Activitats

Traduce esta notícia aquí.

Deixem endarrera el Retaule de Santa Tecla que es va escenificar a la catedral, l'aiguardent de Prat del Compte on us deixo algunes fotos, i el recomanat 'Kosmos' un espectàcle que va rebre el premi dels espectadors a la Fira de Tàrrega 2005 del que hi ha alguna foto més de les seves acrobàcies... sensacional, a l'alçada del 'Circ de Solei'.
Però avui dijous el concert dels berberetxus que l'estrenen musicalment els Grallers Els Bordons, que acompanyaran el tast del vermut... hi haurà dedicatòria pachimodul?
Ja per la tarda Cafè, Copa i Puro per un Duro... el pregó a càrrec del President del Nàstic, la Tapatecla -per a fer un 'pica pica' i recuperar força-, tronada perquè tot Tarragona quedi avisada que la Festa entra en el seus moments més àlgids, el Vinga Valents!! o la Baixada de l'Àliga i amb la Mulassa -i vosaltres-, revetlla... i més revetlla.
El ritme de Santa Tecla comença a ser cada cop més vertiginós i es quan el més important entra en acció: el Seguici Popular que amb els seus elements anirà duent-nos entre els diferents passos de la seqüència ritual de la Festa -que no hem cansarè de recomanar- fins a l'esperada entrada del Braç de Santa Tecla.
Sens dubte una amalgama de sensacions, que com les papallones a la panxa, porta bones moments i moltes emocions d'aquelles que queden a la retina... la pell de gallina a cada coet de la tronada, a cada esdeveniment ritual que ens embriaga i que porta una alegria amb les 'mamadetes'... Bona Santa Tecla!!!
'Tito, Tito, Tito...'

1 comentario :

  1. TITO TITO TITO...... TOca l'Amparitooooooooo.....¡¡¡¡ Eiiii juerguistas que todaviaaaa me acuerdoooooooo, ehhhh????

    jejejejeje}

    BONES FESTESSSSSSS DE SANTA TECLAAAAAAAAAAAA AMICSSSSS i disfruteu-la a topeeeeee......¡¡¡¡¡

    ResponderEliminar