miércoles, 20 de septiembre de 2006

Tarragona Activitats

Traduce esta notícia aquí.

Els petits han demostrat un cop més la seva destressa y habilitats en els diferents elements del Seguici Popular 'petit', la cantera està assegurada fins a cert punt... ja que hem de tenir en compte que hi ha l'interval quan deixen de sortir amb els petits (per motius d'edad o alçada) i esperen poder sortir amb els grans. De fet és el gran problema de les associacions, com mantenir viu l'interés d'aquests joves mentre esperen el seu torn a la Santa Tecla -gran-, potser es pot crear un Seguici Popular mitjà -que seria econòmicament complicat- o recuperar un nou element del Seguici que estigui documentat que hagi existit i que donar cabuda als joves que es troben en aquest impas. Podria ser bonic veure un Ball de Titans, una mena de cent-peus gegantí on el 'portador' va sota d'una tela que és el cos i d'on només en surten els peus. Però bé, no deliraré més...
Avui a la tarda-vespre a la Plaça Fòrum obligat tast d'espineta amb cargolins, al bar La Queveda, i un cop la panxa plena toca anar a la Beguda Convidada, a la Plaça del Rei, que com defineix en Jordi Cubillos a festes.org "és un altre dels actes que, tot i ser força novell, amb només 5 anys de tradició, és ja indestriable del cicle fester." Enguany donem pas a l'Aiguardent de Prat del Comte (Terra Alta) que amb la moderació dels pachimoduls i tarragonins / tarragonines ens deleitarà -espero que demà no ens deixi resaca-.
La Plaça Friki -la de l'escorxador- des de les vuit del vespre fins a mitjanit farà la seva darrera tanda d'espectacles, també hi haurà concerts d'arrel a la Plaça del Rei i la música alternativa al Parc de les Granotes. Recordar-vos també que avui a les 22h. també hi ha partida de dardos a Reus on l'equip Pachimodul intentará seguir amb la seva 'ratxa'.
I prepareu-vos bé que la seqüència ritual dels actes tradicionals arrenca demà la tarda tot just després de la 'Berberechada' -amb participació d'un redactor- i del "café,copa i puro per un duro", es a dir a mitja tarda tenim el pregó i quasi segur que la meva darrera crónica fins dilluns, encara que demà ho tinc molt complicat per posar-m'hi. Ah!! i penseu en agafar un mocador de les 'festes' -pot ser el de les falles o el que sigui- té moltes utilitats i amb la pluja que s'apropa mai se sap... Bona Festa Major!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario