viernes, 15 de septiembre de 2006

Tarragona Activitats

Avui arranquen les Festes de Santa Tecla a Tarragona (i ben aviat ho faran les de la Misericòrdia a Reus).
La primera cita la tenim en l'homenatge al Perpetuador de Les Festes a les 19h i poc després els Onze Morters de Santa Tecla i la primera Tronada, que avisarán a tots que això ja comença.
Per Festes moltes són les entitats que organitzen exposicions per mostrar la feina que fan i per ensenyar nous aspectes festers i altre informació relacionada, i des de fa uns anys el boca-boca va posar nom al fet d'anar a totes les exposicions, La Ruta de les Exposicions on el cava i chartreuse no hi faltaran... moderació!!
Una altra curiositat, l'any 1993 va ser Perpetuador de Les Festes (que és la figura que simbolitza la història viva, el llegat patrimonial, que es fa present tot just amb el protagonisme que adquireix l'obertura de la festa) en Jaume González Montagut conegut com el “Coix del Morret”... us sona el nom i renom d'aquest casteller? doncs sí senyor, és l'avi d'un jugador de dards Pachimdoul, si es que els dards i la Festa Major han de tenir més vincles... algú en coneix més?
Aquí us deixo el link del programa d'avui i que cada un faci la seva tria d'on anar (programa dia 15), obviament jo us recomano el Ball de Gralles tot just pasada mitjanit a la Plaça dels Sedassos.

2 comentarios :

  1. FIESTA!, FIESTA!, FIESTA!. ¡Qué bien! ¡Nos vamos de fiesta Mayor!!!!!

    ResponderEliminar
  2. preparadme un buen VERMUT, aceitunas, olivasssss y un buen jamonnnnnnnnn.....¡¡¡ UMMMMMMMMM que ganas de llegar que tengoooooo....¡¡¡

    ResponderEliminar