viernes, 14 de julio de 2006

Lliga d'estiu

Fa poques setmanes es va iniciar la lliga d'estiu. Aquesta edició la podríem considerar la lliga dels canvis. Son bastants els membres pachimodul que han fitxat per altres equips i fins i tot bars.
El gran afectat d'aquests canvis ha estat el Pub Pachito, que ha vist com es quedava amb només un equip per la lliga d'estiu: ‘Pachito’. La majoria de jugadors han fet cap a altres locals Pachimodul, el Bar Modul y Las Vegas.
Podem veure com Pepi (Porsifos) s'unia a les noies i, juntament amb Javi (Modul), formaven el ‘D.O: Gran Reserva’. De la mateixa manera, Pepe (Pachito) s'unia al Modul Team. El gran canvi l'ha patit el primer equip d’aquest darrer local, el Modul: es mantenen en ell Roque i Marcos, però son 4 les incorporacions que ha rebut: Gabi (Eagles Team-Reus), Angel (Extremeño-Tarragona), José Sousa (DardosTarragona-Salou) i ‘Martu’ (Pachito-Tarragona). També Las Vegas compta amb nous jugadors: José A.Boldú (Mitos-Tarragona) i Kiko Díez (Pachito-Tarragona) que s'han aliat amb la resta de l’equip ‘De birres, Tim'. L'Arraigat incorpora al seu equip a Marga (Arraiga’t femení) i precisament l'equip femení, Las Manolas, afegeix a Yoli. Amés compten amb un nou equip, el Formula V. Els nostres amics de Reus també han modificat els seus equips, ara podem veure els ‘Eagles Team’ (ara anomenats "Los Climent" del Bar Climent i els Chuky's, que han intercanviat membres, com ara Oscar (alias ‘porompompeta').
Sort a Tots i que guanyi el millor.
Aupa Pachimodul!!

3 comentarios :

  1. ¿cómo podríamos llamar a estas mezclas?? ¿cocktail?,¿salsa?

    ResponderEliminar
  2. ....."REVUELTOOOOOO"..... jejejeje de pipas, maiz, cacahuetes...... ummmm rico ricooooooooo

    ResponderEliminar
  3. Ya te lo digo yo como: Un Follon de cal Deu!!! Me volvi loco haciendo el articulo.

    ResponderEliminar